Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tamo gdje ljubav počinje'

Crvena Jabuka - otkriva goste koncerta u Varaždinu

'10.03.2013., Bjelovar - U nocnom klubu Klub Crvena jabuka odrzala je koncert.Zera je sa svojim bandom zapjevao tek iza ponoci. Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
07.04.2015.
u 09:48

Željko Samardžić, Antonija Šola, Antimon, Nikša Bratoš

Koncert Crvene Jabuke, 11.04.2015., u Varaždinu sve je bliži, a iščekivanje grupe koja dolazi na nagovor svojih obožavatelja svakim danom raste sve više i više.

Iako rijetko sviraju u Varaždinu, Crvena Jabuka u taj grad dolazi u sklopu svoje velike hrvatske turneje 'Tamo gdje ljubav počinje'.

- U Varaždinu rijetko sviramo, nije do nas. Bili smo sa Halidom u Areni, a recimo Španciru nismo nikad pozvani valjda imaju neke svoje razloge. Ovaj put idemo povodom jubileja i Varaždin će imati koncert zahvaljući ljudima koje vole pjesme Jabuke koje su ljubavne i ne diraju nikoga, nemaju zla u sebi. - rekao je Žera.

S obzirom na zahtjevnost ove turneje, mnogo prijeðenih kilometara, održanih koncerata, na pitanje da li se osjeti mali umor, Žera odgovara - Sve me umara osim pjesme, koncerta, putovanja, u tome najviše uživam. -

Posebni gosti - Željko Samardžić, Antonija Šola, Antimon, Nikša Bratoš !!!!

Koncert je slavljenički pa obično uz to idu i gosti koji će uveličati 30 godina karijere, a u Varaždin tim povodom stižu Željko Samardžić, Antimon, Antonija Šola i Nikša Bratoš.

- Zašto tražiti riječi koje ne postoje. Nema mistike u glazbi i godinama karijere, iz sve snage rock AND roll.- za kraj je dodao Žera.

Ulaznice se nalaze U PRODAJI !!!
Ulaznice po cijeni od parter 60 kn, tribina 70 kn.

Pretprodaja ulaznica:
Varaždin - Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout
Ivanec: Caffe bar Space
Ludbreg: Peoples bar
Novi Marof: Caffe bar Inn
Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
Prelog: City bar
Mursko Središće: Pizzeria Vuri
Palovec: Domino bar
Na svim prodajnim mjestima Tisak Media, Dallas, Dancing Bear, Croatia Records i svim ostalim prodajnim mjestima sustava TicketShop.
Online prodaja: www.ticketshop.hr 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije