Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz ljubavi

Clooney je ovom neočekivanom odlukom pokazao koliko voli suprugu

Foto: PA/Pixsell
1/8
06.11.2018.
u 20:10

Glumac je odlučio prodati svoj motor jer je Amal inzistirala da ga se riješi. Zabrinuta je kad vozi motor i strahuje da će se ozlijediti.

George Clooney odlučio je supruzi Amal dokazati koliko je voli i riješit će se svog najdražeg motora samo zbog nje.

Nakon što je ovo ljeto u Italiji  imao prometnu nesreću na motoru Amal je inzistirala da se riješi motora jer je zabrinuta svaki put kad sjedne na njega i strahuje kako će se opet ozlijediti.

Njegovi prijatelji znaju koliko mu znači njegov motor i ne mogu vjerovati da će ga prodati. Clooney je odlučio kako mu je mir u kući važniji i stavio je motor na aukciju s početnom cijenom od 25 tisuća dolara.

Novi vlasnik će uz motor dobiti  i autogram slavnog glumca, a novac ide u dobrotvorne svrhe. 

Pogledajte listu najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 4

ČI
čikaga
20:27 06.11.2018.

Nema deda dosta goriva ni za ovaj motor, a kamoli još za ovaj koji prodaje.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:39 07.11.2018.

holivudske prostitutke i pedofili..

BS
@bserver
23:21 06.11.2018.

još jedan dokaz ženske logike. Ne želi ostvariti sreću svojeg partnera već oduzeti mu radost za potrebu vlastite sigurnosti i zaštićenosti. Ne voli njega, voli sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije