Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi frajer

Gdje ga je skrivala? Bivša voditeljica pokazala zgodnog sina: 'Ubit će me kad ovo vidi'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
06.11.2018.
u 10:46

Bivša TV voditeljica pohvalila se 18-godišnjim sinom Vitom.

Iza Josipe Pavičić Berardini teška je bitka za zdravlje koju je spisateljica i autorica knjige ''Šest milimetara'' dobila zahvaljujući optimizmu i ljubavi koju su joj u najtežim trenucima pružali najbliži.

A među njima je i 18-godišnji sin Vito kojeg je Josipa dobila u braku s bivšim suprugom Markom Cigojem. Svoje sinove Josipa rijetko objavljuje na društvenim mrežama pa su njezinu posljednju objavu u kojoj se hvali sa sinom prvijencem mnogi s oduševljenjem dočekali. 

"Moj Vito❤ mamin dječak (ubit će me kad ovo pročita, ali on će uvijek biti moj dječak). Prošli smo i proći ćemo još puno toga ali ljubav je ta koja je stalna, drži nas, spaja, vodi i beskrajno je moćna. Ne možeš ju poderati, raskinuti, prerezati... uvijek je tu u nama i s nama", napisala je ponosna mama uz fotografiju na kojoj grli svog zgodnog sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

Ubrzo su se javili i pratitelji koji vjeruju da joj Vito ovo neće zamjeriti.

"Draga Josipa..Vaš Vito bit će ponosan. Ako ne danas onda jednoga dana. Pamtit će ljubav! I prenijeti svojoj obitelji. Temelj je bitan", zaključila je jedna pratiteljica. 

Osim Vite, Josipa je majka i sedmogodišnjeg sina Rocca koji živi u Italiji s ocem Nicom Berardinijem.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:31 06.11.2018.

traži se otac za treće dijete:)

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:28 06.11.2018.

Znači, dečko je malo tupast, otežana mu komunikacija, vjerojatno i ženskast, pa se mama prepala i odlučila stvari uzeti u svoje ruke i oglasiti ga na ovaj način kako bi ga oženila.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:30 06.11.2018.

Jaoooo....sirotinjo Balkanska! Ovako nesto Spada u srbijanske novine, a ne u civilizirani svijet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije