Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna glumica i pjevačica

Cher je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda: 'Idem ukorak s trendovima i imam puno mladih prijatelja'

Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love
Foto: KGC-502/starmaxinc.com
1/13
05.09.2023.
u 23:00

Cher, iako se približava osmom desetljeću, ne staje ni s karijerom - želja joj je novi album i svjetska turneja, a u gostovanju na 'Good Morning Britain' podijelila je koja je tajna njenog izgleda.

Američka glumica i pjevačica Cher (77) svojim mladolikim izgledom oduševljava publiku. Cher, iako se približava osmom desetljeću, ne staje ni s karijerom - želja joj je novi album i svjetska turneja, a u gostovanju na 'Good Morning Britain' podijelila je koja je tajna njenog izgleda. 

Pjevačica je priznala da ne može vjerovati da će uskoro napuniti 80 godina. Otkrila je i da nikad ne bi pristala na skraćivanje kose ili na izlazak bez trepavice.

- Sjećam se kad smo moja prijateljica Paulette i ja razgovarale o tome kada ćemo se ošišati i prestati nositi traperice. Ne mogu vjerovati da ću uskoro napuniti 80, i ranije nego što to želim. I dalje ću nastaviti nositi traperice i uvijek ću imati dugu kosu - rekla je legendarna Cher.

Osim toga, ranije je govorila i kako brine o svom tijelu te da nikad nije pila, pušila ili koristila droge. Uz to redovito vježba, a povremeno ode na neke kozmetičke zahvate. No, ipak, ističe da su za njezin mladoliki izgled zasluži geni.

VEZANI ČLANCI

- Geni u mojoj obitelji su prilično nevjerojatni. Ne znam je li te to što se ne osjećaš starom, čini mlađom. Idem ukorak s trendovima i imam puno mladih prijatelja. Iskreno, ne pokušavam se osjećati mlado, ne pokušavam biti mlada, ja sam ono što jesam, što god to značilo - rekla je.

Popularna pjevačica s pokojnim bivšim suprugom Sonnyjem Bonom ima sina Chaza Bona (53), a s pjevačem Greggom Allmanom, koji je preminuo 2017., ima sina Elijaha Bluea Allmana (46). Nedavno je rekla da sad ipak više uživa u društvu mlađih muškaraca. Tako je u studenom prišle godine potvrdila vezu s 40 godina mlađim producentom Alexanderom Edwardsom

Tim povodom oglasila se na Twitteru, te mu posvetila nekoliko objava. Naime, Cher je objavila fotografiju svog partnera te je napisala njegovo ime uz koje je dodala emotikon srca, a kada su je u komentarima pitali jesu li zajedno objavila je emotikon smajlića sa srcima oko glave. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mlečanka
Mlečanka
23:34 05.09.2023.

meni ona izgleda mlađe danas, nego kad je imala 30 godina...mogu to biti i geni, ali mislim da je ona ipak umjetničko djelo nekog dobrog estetskog kirurga

DU
Deleted user
02:46 06.09.2023.

Je li ovo taj Putinov dvojnik? Vidim ima sat na lijevoj ruci, garant je taj.

PO
Poletarac101
00:04 06.09.2023.

Horor ali danas je moderno bit Zombie a ona ide u korak s modom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije