Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plemenitost

Brooklyn Decker želi usvojiti dijete s problemima u razvoju

\'Model Brooklyn Decker, wife of U.S. tennis player Andy Roddick, reacts after her husband was defeated by Rafael Nadal of Spain in their match at the U.S. Open tennis tournament in New York, Septembe
Reuters
01.05.2012.
u 16:30

Manekenka i glumica, inače supruga tenisača Andyja Roddicka oduvijek je željela brinuti o nemoćnom djetetu. U braku je tri godine, nema djece i majčinski su osjećaji ojačali.

Manekenka i glumica Brooklyn Danielle Decker, inače supruga tenisača Andyja Roddicka oduvijek je željela usvojiti dijete s poteškoćama u razvoju.

- Nažalost mnogo djece s problemima u razvoju budu data na usvajanje jer se obitelj teško nosi s tim problemom - rekla je 25-godišnja manekenka i glumica koja u filmu \"Battleship\" glumi s pjevačicom Rihannom.

Inače, Brooklyn je u skladnom braku sa slavnim tenisačem već tri godine i nemaju djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije