Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspiracija

Brooklyn Decker ime je dobila po konju majčine prijateljice

brooklyn
Pixsell
17.05.2012.
u 15:48

– Moj otac predložio je ime Brooklyn, a sada i povremeno živim u Brooklynu – rekla je 25-godišnja ljepotica za Vanity Fair. Tri je godine u sretnom braku s tenisačem Andyjem Roddickom, a glumica jedva čeka postati majka

Bivša manekenka koja gradi glumačku karijeru Brooklyn Decker otkrila je da je ime dobila po konju majčine najbolje prijateljice koji se zvao Brooke. Njeni roditelji odlučili su se za malo formalniju verziju imena za svoju kćer.

– Moj otac predložio je ime Brooklyn, a sada povremeno i živim u Brooklynu – rekla je 25-godišnja ljepotica za Vanity Fair. Tri je godine u sretnom braku s tenisačem Andyjem Roddickom, a glumica koja igra u akcijskom spektaklu Battleship jedva čeka postati majka.

– Pokušat ću biti super žena i imati djecu i raditi u isto vrijeme. To je moj scenarij iz snova – otkrila je Brooklyn koja se na vrhuncu karijere 2010. oprostila od posla modela.

– Posljednje što sam snimila bila je naslovnica časopisa Sports Illustrated. Kada sam svom agentu rekla da više ne želim biti model, mislim da mi je u tom trenutku htio zavrnuti vratom – ispričala je dugonoga plavuša.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije