Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon objave memoara

Britney Spears pozirala gola na plaži, a vidjela se i sjena misterioznog muškarca

Britney Spears
Foto: Instagram
1/47
27.10.2023.
u 18:35

Britney je pozirala okrenuta leđima kameri sa smiješkom na licu te kosom svezanom u punđu

Pjevačica Britney Spears (41) na svojem je Instagram profilu pokazala kako se na plaži opuštala potpuno gola. Britney je podijelila fotografiju na kojoj je okrenuta leđima i na kojoj se vidi sjena muškarca koji ju fotografira. Pozirala je sa smiješkom na licu te kosom svezanom u punđu, a objavu možete vidjeti OVDJE.

Inače, ovo nije prvi put da je Britney na društvenim mrežama pokazala svoje golo tijelo. Nekoliko se puta skinula na plaži, pozirala je bez odjeće u kadi, na krevetu...

Kratko prije fotografije s plaže je podijelila još jedan rasplesani video, sličan kakav su njeni pratitelji već više puta mogli vidjeti. Čini se kako se Britney odlučila opustiti nakon što se njezini šokantni memoari ugledali svjetlo dana. Britney je u memoarima 'The Woman in Me' otkrila detalje skrbništva koje je njen otac imao nad njom te ispričala šokantne detalje veze s pjevačem Justinom Timberlakeom. Pisala je o tome kako je tijekom njihove veze ostala trudna pa prekinula trudnoću, na njegov nagovor. Justin nije bio spreman postati otac i "nije bio sretan" zbog činjenice da je Britney trudna, objavljeno je u američkim medijima prema dijelovima knjige.

VEZANI ČLANCI

- Rekao je da nismo spremni na dijete u svojim životima. Justin je bio "toliko siguran da ne želi biti otac” - priznala je Britney. U knjizi piše i da nije ni sama sigurna je li to bila ispravna odluka, a na koju se sigurno ne bi odlučila da je izbor bio prepušten isključivo njoj.

- Za mene trudnoća nije bila tragedija. Toliko sam voljela Justina. Oduvijek sam vjerovala da ćemo jednog dana imati zajedničku obitelj, no to je jednostavno bilo puno ranije nego što sam očekivala - stoji u knjizi. A osim toga pričala je i o drugim dijelovima svog života koji su iznenadili mnoge.

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž tuži je zbog kuće u Balama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije