Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš odnos

Brad Pitt nema tako dobro mišljenje o Angelini, pale su teške riječi

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/3
04.08.2017.
u 14:03

Glumac je povjerio prijateljima kako je uvjeren da ga Angelina u medijima želi pokazati kao lošu osobu i jedinog krivca što im se brak raspao.

Brad Pitt i Angelina Jolie daleko su od završetka brakorazvodne parnice. Poznati par koji se nakon dugogodišnje veze vjenčao
2014. godine još uvijek se ne može složiti oko puno toga.

Razvod su pokrenuli u rujnu prošle godine, a ovog svibnja Brad je za GQ dao prvi intervju nakon razvoda, a Angelina je nedavno dala intervju za Vanity Fair. Brad je u svom intervju bio poprilično ponizan, a Angelinin intervju je imao drukčiji prizvuk i dala je naslutiti kako je sasvim jasno da je Brad i njegovo problematično ponašanje zaslužno za razvod i traumatičnu situaciju kroz koju im djeca prolaze. 

- Djeca liječe rane, ne toliko od razvoda ali od niza životnih situacija - rekla je Angelina u intervju. Bradovi prijatelji za IN Touch kažu kako je Brad uvjeren da se iza te rečenice krije sljedeći smisao: Angelina misli pri tom da se djeca oporavljaju od života s Bradom.  To ga je jako povrijedilo. 

Njegovi prijatelji prenose i ovo Bradovo razmišljanje: Brad ima dojam da je Angelina upotrijebila sve svoje glumačke vještine kako bi ga predstavila kao lošeg lika i jedinog krivca za raspad obitelji. 

Angelina Jolie i Brad Pitt
1/15

Komentara 4

MR
mira.radic.90
16:15 04.08.2017.

Koje teške riječi ?Kakav je ovo tekst?

DU
Deleted user
18:42 04.08.2017.

Kad su bili u Sarajevu, ušli u pekaru. Viče gazda pekare radniku da ih usluži, pa kaže:"Bredu pitu, a Anđelini picu".

Avatar grabrik
grabrik
17:44 04.08.2017.

Sve nade muškog svijeta su uprte u Brad Pitt-a, ovo je borba dobra i zla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije