Naslovnica Showbiz Zvijezde

Brad Pitt nema tako dobro mišljenje o Angelini, pale su teške riječi

Glumac je povjerio prijateljima kako je uvjeren da ga Angelina u medijima želi pokazati kao lošu osobu i jedinog krivca što im se brak raspao.
04. kolovoza 2017. u 14:03 5 komentara 21166 prikaza
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/3

Brad Pitt i Angelina Jolie daleko su od završetka brakorazvodne parnice. Poznati par koji se nakon dugogodišnje veze vjenčao
2014. godine još uvijek se ne može složiti oko puno toga.

Što više, to bolje To je bogatstvo - klub slavnih roditelja s četvero i više djece

Razvod su pokrenuli u rujnu prošle godine, a ovog svibnja Brad je za GQ dao prvi intervju nakon razvoda, a Angelina je nedavno dala intervju za Vanity Fair. Brad je u svom intervju bio poprilično ponizan, a Angelinin intervju je imao drukčiji prizvuk i dala je naslutiti kako je sasvim jasno da je Brad i njegovo problematično ponašanje zaslužno za razvod i traumatičnu situaciju kroz koju im djeca prolaze. 

- Djeca liječe rane, ne toliko od razvoda ali od niza životnih situacija - rekla je Angelina u intervju. Bradovi prijatelji za IN Touch kažu kako je Brad uvjeren da se iza te rečenice krije sljedeći smisao: Angelina misli pri tom da se djeca oporavljaju od života s Bradom.  To ga je jako povrijedilo. 

Njegovi prijatelji prenose i ovo Bradovo razmišljanje: Brad ima dojam da je Angelina upotrijebila sve svoje glumačke vještine kako bi ga predstavila kao lošeg lika i jedinog krivca za raspad obitelji. 

Angelina Jolie i Brad Pitt
1 / 15
Angelina Jolie i Brad Pitt u danima sreće
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Blizanci su savršeni Cristiano Ronaldo potvrdio: Stiže prinova! S prijateljicama Monika Mamić 35. rođendan proslavila u raju za partijanere Brad Pitt i Angelina Jolie O RAZVODU, OBITELJI... Angelina progovorila o bolesti: 'Bolje je plakati pod tušem i skrivati se'

VIP izdvaja za Vas