Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima vojsku pratitelja

Strani mediji pišu o suprugama naših vatrenih, a jednu ističu kao najpopularniju

Foto: Instagram
1/6
04.12.2022.
u 14:00

Pišu kako je zbog njezine bujne i kovrčave kose često uspoređuju sa Shakirom i dodaju kako je lijepa Izabel Kovačić 2015. godine pokrenula sa sestrom Ivanom modni brend.

Strani mediji raspisali su se o suprugama naših vatrenih nakon što su izborili odlazak u osminu finala Svjetskog prvenstva. Britanski The Sun čitateljima je predstavio naše WAGS-ice, a posebno su se raspisali o Izabel Kovačić, supruzi Matea Kovačića koji igra za Chelsea. Pišu kako je zbog njezine bujne i kovrčave kose često uspoređuju sa Shakirom i dodaju kako je lijepa Izabel 2015. godine pokrenula sa sestrom Ivanom modni brend Lunilou u kojem za svoje proizvode koriste samo organske i ekološki prihvatljive materijale.

Uoči odlaska u Dohu Izabel je u Zagrebu u društvu bliskih prijateljica i suradnika proslavila sedmi rođendan svoje modne marke.
- Iskreno ne mogu vjerovati da već slavimo 7 godina! Toliko toga smo već ostvarili a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o ćemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i na cijeli lunilou team - rekla je tom prigodom. 

Izabel je na društvenim mrežama najpopularnija od svih supruga naših vatrenih i ima oko 420 tisuća pratitelja na Instagramu. Britanski mediji često pišu o njoj otkako je Mateo počeo igrati u Velikoj Britaniji i uvijek hvale njezine modne kombinacije. Ovaj vikend u Dohi se Izabel družila s Vanjom Modrić, suprugom Luke Modrića i sa svjetski poznatom manekenkom Adrianom Limom, a da su uživale u privatnom šopingu zajedno objavila je Lima na svom Instagramu.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar JustForYou
JustForYou
15:31 04.12.2022.

Strani mediji a samo The sun. pa koji su onda ostali strani mediji pisali.

BE
Berri
16:20 04.12.2022.

Modni brend Lunilou u kojem za svoje proizvode koriste samo organske i ekološki prihvatljive materijale. Ovo je za medije. A istina je da se sve kupuje u Kini na veliko i onda se pakira u bočice i kutijice na kojima piše Lunilou. Ne kažem da to nije kvalitetno, samo kažem da ni Pliva koja ima 100 godina tradicije ne može napraviti organske i ekološki prihvatljive kreme. Zna se koji je prirodni sastojak najbolji za žensku kožu i tu je kraj svim pričama o ekologiji. Ako muškarac jede ribu, puno povrća i voća, njegov je proizvod daleko kvalitetniji od Lunilu krema.

BE
Berri
16:14 04.12.2022.

Da joj nema Matea bila bi obična zgodna cura iz Dubrave. Mateo jako puno novca izdvaja za njezin image i njegu. vidi se da photoshop radi profesionalna firma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije