Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hvala na ljubavi'

Boris Novković prekinuo s Ivom Višošević nakon tri godine

boris novković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
02.09.2015.
u 10:44

Glazbenik je s Ivom bio u vezi tri godine. Pretpostavljalo se da je ona kriva za njegov razvod od supruge Lucije...

Boris Novković više nije u vezi s umjetnicom Ivom Višošević. Zajedno su proveli tri godine te je zbog nje napustio suprugu Luciju. U to vrijeme Lucija je bila trudna s njihovim drugim djetetom, dječakom Bonom.

Ipak, fatalna ljubav nije izdržala. Novković je javnost o prekidu obavijestio putem Facebooka.

– Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu, odlučio sam ovim putem dati službenu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bismo svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega –napisao je Boris. Prije Ive, Boris je bio u braku s Lucijom, dok je prije toga proveo pet godina u braku s Bojanom Gregorić.

 

Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlucio sam ovim putem dati zvanicnu prvu i zadnju izjavu...

Posted by BORIS NOVKOVIC on 1. rujan 2015

>>Boris Novković: Iva razumije moje hirove i prava je podrška

>>I on je u trendu: Boris Novković okupio kolege za zajednički "selfi"

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
14:22 02.09.2015.

Bitno da je Boris to "zvanično" objavio...

BA
baniček
20:43 02.09.2015.

dobro, ajde kod nas se kaže SLUŽBENO, a na njegovom jeziku ZVANIČNO. razumjeo sam ga , po novom se kaže RAZUMJEO, a ne RAZUMIO.

ZA
zambezi
11:31 02.09.2015.

Kak bi Iva bila kriva za razvod? Pa nemoze ni s jednom bit dulje od 5 godina. A i cemu,pa ima zena,nece bit vjecno mlad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije