Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puca joj srce

Marijana Mikulić ne može više sakriti bijes zbog ovoga: Znači dno! Koliko je moguće biti go*no?

Foto: Instagram screenshot
1/9
14.01.2021.
u 13:16

Podijelila je naime, priču o ocu koji traži novac za svoju bolesnu suprugu, a kada je njegova prevara raskrinkana, Mikulić se javila na društvenim mrežama vidno uzrujana.

Glumica Marijana Mikulić objavom na društvenim mrežama pokušala je učiniti dobro djelo, no ispostavilo se da je podržala čovjeka koji je sve novčane donacije potrošio na svoju ovisnost o kocki. 

Podijelila je naime, priču o ocu koji traži novac za svoju bolesnu suprugu, a kada je njegova prevara raskrinkana, Mikulić se javila na društvenim mrežama vidno uzrujana.

''Znači dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati? Koliko je novca taj čovjek dobio. Ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti. Prestanite mi slati za objavu apele za pomoć jer ih više neću objavljivati! Ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila objavu jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu. Zbog ovoga ne potičem nikoga ni na kakve uplate, zbog ovakvih smradova od ljudi'', napisala je i uz to dodala emotikone slomljenih srca. 

Foto: Instagram screenshot

Kasnije je dodala da je i sama bila žrtva krađe identiteta te je njezina stara slika sa sinom bila korištena kao reklama za dječje sjedalice za auto, no ona s tim nema veze, nije nikada potpisala ugovor niti primila novčanu naknadu. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

LI
Linomedo
14:19 14.01.2021.

Ovo je tipičan primjer da je svatko kovač svoje sreće. Nije moguće da žena nije mogla vidjeti ranije kakvo go.no je izabrala.

SA
sani1
17:54 14.01.2021.

Tko je ova? I zašto je njezino mišljenje bitno?

DU
Deleted user
14:23 14.01.2021.

Stara poslovica kaže - (ne bukvalno ) - Sirotinji ne pomaži , Ženi tajnu ne kaži , S gospodom se ne slaži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije