Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj bilo spasa

Iznenada preminula 38-godišnja glumica, tužnu vijest potvrdila obitelj, a zvijezde se opraštaju

Foto: Youtube screenshot
1/3
14.01.2021.
u 10:15

Jessica je pronađena na podu svoje kupaonice, a hitna pomoć odmah je pozvana, no nije joj bilo spasa. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Mnoge hollywoodske glumce iznenadila je vijest da je preminula glumica Jessica Campbell. Imala je samo 38 godina, njezina obitelj tajila je da je umrla više od mjesec dana te je to potvrđeno tek jučer.

Jessica je pronađena na podu svoje kupaonice, a hitna pomoć odmah je pozvana, no nije joj bilo spasa. Uzmrok smrti još uvijek nije poznat. 

Campbell se dugo nije bavila glumom, već je radila kao liječnik naturopat, a izvor blizak obitelji tvdi da je vodila prilično normalan život.  Jessica je imala 10-godišnjeg sina. 

Foto: Twitter

U povodu Campbelline smrti na Twitteru se oglasila i glumica Reese Witherspoon.

"Srce mi je slomljeno. Bio je užitak raditi s njom", napisala je glumica s kojom je surađivala na filmu ''Izborni dani'' i dodala da šalje ljubav njezinoj obitelji. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
11:22 14.01.2021.

Ako se nije bavila glumom onda nije bila glumica vec lijecnik neuropat kao sto I pise....ocito je imala neku kratku zaboravljenu karijeru kao dijete. Nikad cula. RIP....

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:44 14.01.2021.

nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije