Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamin ukus

Blue Ivy voli istu uspavanku koju je kao mala voljela Beyonce

beyonce (1)
Tumblr
09.03.2012.
u 16:32

Otac pjevačice, 61-godišnji Mathew Beyonce, otkrio je da svoju unučicu uspavljuje pjevajući joj pjesmu na koju bi uvijek zaspala i Beyonce

Mathew Knowles svoju dvomjesečnu unuku Blue Ivy Carter uspavljuje istom pjesmicom kojom je uspavljivao i svoju kćer Beyonce.

– Moju Blue Ivy vidio sam prije dva dana, držao je na rukama i pjevao joj istu pjesmicu kojom sam uspavljivao i svoju Beyonce. Kada sam otpjevao do kraja, zaspala je blaženo, baš kao i njena majka davnih dana – rekao je 61-godišnji djed Mathew u televizijskom showu "Lorraine".

Sa svojom unučicom oduševljena je i Beyonceina majka Tina.

– Prekrasna je i jako dobra. Biti njena baka najljepši je posao na svijetu! – kazala je nedavno.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije