Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Blanka Vlašić nakon povratka iz Danske uživa na novoj lokaciji, a otkrila je i tko joj pravi društvo

Foto: Instagram
1/7
13.07.2021.
u 17:40

Nakon Danske i kratkog boravka u Splitu, Blanka Vlašić ponovno je spakirala kofere i uputila se na novu destinaciju, a na Instagram storyju otkrila je i da joj ovog puta društvo pravi prijateljica, naša najuspješnija bacačica kladiva Ivana Brkljačić.

Među glavnim navijačicama u Kopenhagenu uoči utakmice osmine finala Eura između Hrvatske i Španjolske bila je proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, a nakon Danske i kratkog boravka u Splitu ponovno je spakirala kofere i uputila se na novu destinaciju, a na Instagram storyju otkrila je i da joj ovog puta društvo pravi prijateljica, naša najuspješnija bacačica kladiva Ivana Brkljačić.

Na jednoj od fotografija napisala je i lokaciju, pa su prijateljice tako otkrile da odmaraju u Crnoj Gori. Nakon dolaska na odredište otišle su na piće, a Ivana je u kratkom videu pokazala unutrašnjost hotelske sobe i pogled na središte grada. Inače, Blanka i Ivana su početkom ožujka bile i skupa na zimovanju.

Foto: Instagram/ blankavlasic_official
Foto: Instagram/ blankavlasic_official

Podsjetimo, proslavljene sportašice prvi puta su se susrele na Olimpijskim igrama u Sydneyu 2000. godine kada su zajedno dijelile sobu. Ivana je u to vrijeme već bila duboko u svijetu vrhunskog sporta, dok je Blanka bila tek na početku karijere, pa je svojedobno rekla da se pored Ivane osjećala kao "neupućena djevojčica", prema kojoj se Ivana od početka postavila zaštitnički, a iako je Blanka izjavila da su obje jakog i teškog karaktera, i nakon više od 20 godina i dalje se vrlo često druže

Komentara 5

Avatar Hazl113
Hazl113
18:16 13.07.2021.

Koga to zanima.

TR
tratincica68
18:32 13.07.2021.

Udaj se

Avatar matezanki13
matezanki13
19:04 13.07.2021.

pitanje svih pitanja je, meće li ko šta tute, sve ostalo je nebitno i bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije