Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitamo!

Željko iz 'Ljubav je na selu' postao otac po drugi put: 'Sretni smo jako'

Foto: RTL
1/5
13.07.2021.
u 13:47

Željko Bilić, natjecatelj desete sezone showa 'Ljubav je na selu' dobio je drugo dijete, kćerkicu Vitu.

Bivši farmer iz desete sezone showa 'Ljubav je na selu', Željko Bilić, u razgovoru za RTL otkrio je da je njegova partnerica Felina, koju je upoznao preko društvenih mreža, ponovno rodila.

Foto: Facebook/RTL

Osim kćerkice koju su nazvali Vita, par je 2019. godine dobio kćer Emili. 

'Porođaj je prošao bez problema. Žena je dobro. Imamo posla malo više, ipak su sada dvije kćeri. Sretni smo jako', rekao je Željko. 

Foto: RTL

Felina i Željko su se trebali oženiti 12. rujna 2020. godine te su namjeravali na svadbu pozvati sve natjecatelje iz desete sezone 'Ljubav je na selu', no zbog koronavirusa morali su sve odgoditi. 

Podsjetimo, Željko je krajem prošle godine imao prometnu nesreću u kojoj je automobilom marke Opela naletio na vepra teškog 130kg, a sve detalje podijelio je na svom Facebooku. 

Foto: Daniel Pavlić

'Zanimljiva je naša prometna policija.. Ni 'kako ste?' ni 'da li sam ozlijeđen?'... Prva rečenica: 'Čini nam se da ste vozili brzo!!'. A divlja svinja je išla pomalo kad je nisam mogao nikako izbjeći?!', napisao je i dodao: 'To što sam se najmanje tri puta okrenuo s autom po cesti to nema veze.. Veliki su stručnjaci za brzinu. Vozio sam kruh i mlijeko doma ženi s Opelom od 17 godina. Nisam vozio Ferrari.'

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije