Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogata nasljednica

Paris Hilton dobila novi show na Netflixu, moglo bi vas iznenaditi čime će se baviti

This Is Paris Premiere - Tribeca Film Festival 2021 - New York Ciry
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
1/7
13.07.2021.
u 14:36

U postu kojim najavljuje novi show, Hilton pozira na naslovnici kuharice u ružičastoj večernjoj haljini i odgovarajućim rukavicama, dok u jednoj ruci drži metlicu, a u drugoj malog bijelog psa.

Gotovo dva desetljeća otkako je Paris Hilton postala poznata zahvaljujući svojem reality showu "Jednostavni život", bogata hotelska nasljednica vraća se na televiziju emisijom na streaming divu Netflixu.

Međutim, ovaj put će ona kuhati, kako sama Hilton piše na Instagramu. U postu kojim najavljuje novi show, Hilton pozira na naslovnici kuharice u ružičastoj večernjoj haljini i odgovarajućim rukavicama, dok u jednoj ruci drži metlicu, a u drugoj malog bijelog psa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Inspirirana nezaboravnim YouTube videozapisom o Hilton kako pravi lazanje početkom 2020., u Netflixovoj seriji "Kuhanje s Paris" zvijezda reality showa pokazivat će "jednostavne recepte iz kuhinje Paris Hilton".

U šest epizoda Hilton će iskušavati nove recepte i sastojke sa slavnim gostima, najavili su američki mediji.

Emisija će se na Netflixu emitirati od 4. kolovoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije