Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zagrebačkom velesajmu

Black Box Revelation zaključuju line up festivala Brijačnica!

Black Box Revelation
Foto: PR FOTO
1/5
11.12.2015.
u 15:17

Uz jake domaće i regionalne snage na prvom izdanju festivala Brijačnica nastupit će i odličan belgijski bend BLACK BOX REVELATION. Sjajni garage rockeri su "pojačanje" festivala koji će zasigurno oduševiti ljubitelje žešćeg zvuka te fanove Triggerfingera, koji su i sami predložili ove belgijske rock ikone.

Black Box Revelation su tijekom karijere objavili tri studijska albuma - Set Your Head on Fire (2007), Silver Threats (2010) i My Perception (2011). Osvojili su radijske top liste brojnim singlovima, njihove albume su objavili u više od 20 zemalja te su postigli i platinastu nakladu.

Album "My Perception" bend je objavio 2011. godine, a snimao ga je Alain Johannes (Queens of the Stone Age, Cris Cornell, Them Crooked Vultures) u svom studiju u Los Angelesu. Najnovije izdanje "Highway Cruiser" objavili su u listopadu ove godine, a zagrebačka publika moći će čuti i njihove najnovije pjesme.

Bend je posljednjih nekoliko godina vrlo koncertno aktivan, a pozornicu su dijelili s najboljim svjetskim imenima poput Iggyja Popa, Jane's Addiction, Meat Puppets, Beady Eye, The Eagles of Death Metal, The Raveonettes, dEUS i mnogim drugima.

Black Box Revelation će na Velesajmu pozornicu dijeliti s odličnim imenima najavljenima posljednjih nekoliko tjedana. Podsjetimo, na festivalu Brijačnica koji se održava 29. i 30. siječnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu nastupaju:

29. siječnja: Goran Bare & Majke, Repetitor, Superoperater, Disciplin A Kitschme

30. siječnja: Partibrejkers, Kawasaki 3p, M.O.R.T., Yellow Buzz

Ulaznice
Jednodnevne ulaznice u pretprodaji možete naći po cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta koštati 90 kuna. Festivalska cijena ulaznice je 120 kuna.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18

Prodajna mjesta www.entrio.hr i www.eventim.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije