Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proganja ga prošlost

Bivša partnerica o šokantnom iskustvu s posrnulim glumcem: Bila sam trudna, a tjerao me da mu nabavljam drogu

Foto: Profimedia
1/11
08.12.2020.
u 10:15

Ipak, dramatična prošlost prepuna poroka ne prestaje ga proganjati, pa je tako ovaj put o njegovim ovisničkim eskapadama progovorila i bivša partnerica Kayti Edwards.

Glumcu Matthewu Perryju konačno je krenulo u životu, te je između ostalog nedavno i zaprosio svoju djevojku Molly Hurwitz s kojom sada i surađuje. Ipak, dramatična prošlost prepuna poroka ne prestaje ga proganjati, pa je tako ovaj put o njegovim ovisničkim eskapadama progovorila i bivša partnerica Kayti Edwards. Ona je, naime, otkrila da ju je Matthew u najgorim danima svoje zlouporabe narkotika tjerao da mu nabavlja drogu iako je tada bila trudna. 

Tražio je to, kazao je tada, da nitko neće posumnjati na ženu koja nosi dijete. Kayti mu je sama nabavljala teške droge kao što su kokain, heroin i crack, ali i tablete protiv bolova. 
"Bilo je trenutaka kada bih pomislila: 'Kako netko može uzimati toliko ovih stvari i pritom ne umrijeti'" tvrdi Edwards, koja naglašava da se ona nikada nje s njim drogirala, ali je htjela biti sigurna da mu se u takvim situacijama ništa neće dogoditi, pa mu nije dozvolila da vozi auto i da luta ulicama. 
Za usluge ju je navodno i plaćao. 

"Plaćao mi je 3.000 do 4.000 dolara na dan. Uvijek je govorio: 'Novac nije problem" rekla je.
Naglašava da su se u to vrijeme svi distancirali od njega, te mu ni kolege iz 'Prijatelja' s kojima je radio preko 10 godina nisu htjele pomoći. 
Matthew je i dalje radio na televiziji, snimao je seriju 'Mr. Sunshine', a svoju ovisnost nije mogao skrivati, jer nije bio osoba koja može funkcionirati s velikim količinama droge u tijelu. Jednom si je u takvoj situaciji i zalijepi ruke za noge. Serija nije bila baš uspješna i snimili su samo jednu sezonu

Glumac često otvoreno govori o tome kako ga je ovisnost gotovo uništila, te kako se s tim nagonima još uvijek bori zbog čega je prije dvije godine ponovno završio u klinici za odvikavanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije