Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad je sretan

Bivša mu je jedna od najbogatijih žena svijeta: Varao ju je s voditeljicom i razorio 25 godina braka

Foto: PA/PIXSELL/Profimedia
1/5
04.09.2019.
u 14:26

Razvod osnivača Amazon.com Jeffa Bezosa i MacKenzie Bezos bio je jedan od najskupljih u povijesti.

Osnivač i vlasnik Amazona Jeff Bezos u travnju ove godine konačno se rastao od MacKenzie Bezos s kojom je bio 25 godina u braku tijekom kojeg je izgradio bogato carstvo. 

Najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica imaju četvero djece, a u službenom priopćenju za medije nakon razvoda objasnili su da će Jeff zadržati sve svoje dionice u Washington Postu i kompaniji Blue Origin, kao i 75 posto udjela u Amazonu. Bezos je pokrenuo Amazon u svojoj garaži 1994. godine, a tijekom izgradnje poslovnog carstva uz njega je stajala bivša supruga MacKenzie. Procjenjuje se da je Bezosovo bogatstvo pozamašnih 137 milijardi dolara, što je oko 890 milijardi kuna.

Dugo  se nagađalo da je razlog razvoda Bezosova nevjera od osam mjeseci. Naime, on je uhvaćen u preljubu s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, 49-godišnjom Lauren Sanchez. Sam Bezos na Twitteru je obznanio da je pronašao novu ljubav, odnosno priznao je da ima ljubavnicu.

Supružnici Bezos vijest da se rastaju objavili su u zajedničkom priopćenju. Ipak, nisu izbjegli aferu oko cijele priče. Kako to obično biva, iscurile su intimne poruke i fotografije koje je razmjenjivao s ljubavnicom prije nego što je okončao brak. Objavio ih je tabloid National Enquirer u kojem se tvrdilo da je razvod zatražio tek nakon što je doznao da će ih Enquirer objaviti, da smanji štetu i medijsku pompu oko cijele priče.

– On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Naš fotograf uhvatio ih je kako rade "prljave stvari" – tvrde novinari National Enquirera. Njihova ekipa provela je više od šest mjeseci istražujući ovu aferu.

Par Bezos-Sanchez viđen je ovih dana u Veneciji na godišnjem odmoru gdje su posjetili filmski festival, uživali u šopingu i šetali romantičnim venecijanskim ulicama. Odmaraju na megajahti koja je u vlasništvu poduzetnika Barryja Dillera. 

Prvi put viđeni su u javnosti na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje su u svečanoj loži pratili muško finale. 

Komentara 1

SH
Shalan
15:03 04.09.2019.

Uhvatio ih kako rade "prljave stvari"?! Ako nisu "pedofilirali" i ako su dogovorno upražnjavali sex, što je tu "prljavo"? Pa vama su homosexualne veze i njihov sex normalni, pa čak ih i promovirate, a heterosexualni sex su vam "prljave stvari"?! O tempora o mores!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije