Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog žestoke svađe

Suspendiran kontroverzni voditelj BBC-jeva 'Top Geara'

Jeremy Clarkson
Foto: DARREN FLETCHER/News Syndication/PIXSELL
1/5
10.03.2015.
u 19:57

Njegova suspenzija trajat će sve dok istraga o sukobu ne bude okončana, a zbog nje emisija koja je trebala biti emitirana iduće nedjelje skinuta je s programa.

Popularni voditelj BBC-jeve emisije automobilske "Top Gear" Jeremy Clarkson ponovno se našao u problemima. Naime, kontroverzni voditelj zaradio je suspenziju nakon što se žestoko posvađao s jednim od producenata emisije.

Vijest o suspenziji kratko je potvrdila njegova televizijska kuća navodeći kako nitko drugi osim Clarksona nije suspendiran. Njegova suspenzija trajat će sve dok istraga o sukobu ne bude okončana, a zbog toga je emisija koja je trebala biti emitirana sljedeće nedjelje skinuta s programa.

Skidanje Top Geara s programa moglo bi ozbiljno naštetiti BBC-ju kojem je ovo jedna od najpopularnijih, ali i najgledanijih emisija. 

Kontroverznom Jeremyju ovo nije prva interna BBC-jeva istraga. U svibnju prošle godine našao se u središtu skandala zbog niza rasističkih i uvredljivih izjava za koje se smatra da su naštetile ugledu emisije.

>>Top Gear u Zagrebu: Sve što treba znati o majstorima oktana

>>Top Gear i Jeremy Clarkson ponovno pod istragom

Komentara 5

EU
Eugine
06:18 11.03.2015.

Da nije takav kakav je nitko nebi niti gledao tu emisiju.

SL
stipe.lasic11
21:35 10.03.2015.

cuj slava 30god vec idu

Avatar maxist
maxist
21:26 10.03.2015.

kako sezone prolaze on je sve luđi ....I da slava ne udari u glavu ? slično ko sponzoruše koje si nakon prve reklame daju pridjev-voditeljica I gdje kraj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije