Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrađivao je i krunice

Bio je omiljena TV zvijezda, a posljednjih godina nestao je iz javnosti: 'Sada postoje prioriteti u životu'

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
12.12.2021.
u 13:41

U srpnju prošle godine sa suprugom Kristinom dobio je treće dijete pa ga se posljednjih godina sve manje može vidjeti na javnim događanjima jer vodi miran i povučen obiteljski život. Uz to jedno je vrijeme bio posvećen i izradi unikatnih krunica.

Glumac Robert Kurbaša (44) iza sebe ima brojne uloge u popularnim domaćim televizijskim serijama, a danas svoje glumačke dane provodi na kazališnim daskama. U srpnju prošle godine sa suprugom Kristinom dobio je treće dijete pa ga se posljednjih godina sve manje može vidjeti na javnim događanjima jer vodi miran i povučen obiteljski život. Uz to jedno je vrijeme bio posvećen i izradi unikatnih krunica. 

- Gluma je moj posao i moja strast, iako u posljednje vrijeme radim isključivo autorske predstave pa sam često dramaturg, režiser, producent i sve što zatreba. Krunice sam radio u suradnji s umjetničkom organizacijom Elkana i napravili smo svega stotinu primjeraka. Ponosan sam na to jer su krunice jako lijepe i unikatne - rekao je Kurbaša za Story.hr.

Foto: Petar Glebov/Pixsell
- Nisam se ja nikada povukao od medija iako moram priznati da manje pohodim društvena događanja jer jednostavno postoje prioriteti. Supruga Kristina nikada nije bila osoba kojoj je to imponiralo ili smetalo. Naša veza je puno dublja od tog - dodao je glumac iza kojeg su brojni televizijski projekti. Glumio je u serijama 'Ljubav u zaleđu', 'Urota', 'Ne daj se, Nina', 'Ponos Ratkajevih' i brojnim drugima.. 

- Možda mi je najdraža dramska serija 'Urota' jer je bila u to vrijeme veliki hit, iako se uopće nije prikazala do kraja. Vjerujem da razlog tomu nije politički, iako je glavni kriminalac u seriji premijer države što je vrlo indikativno s obzirom da je u to vrijeme Ivo Sanader vedrio i oblačio - kaže za kraj Kurbaša. 

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za 5 na selu pojavit će se i u novoj TV emisiji 

Ključne riječi

Komentara 14

MR
mrkvax
16:34 12.12.2021.

Dok Danilo i Rade vedre i oblače Hrvati nemaju šanse....

SR
SrceSamo
23:00 12.12.2021.

Okrenuo se Bogu. Za mene je već veliki čovjek. Sretno Robert, bravo!

SS
Sapienti.sat
17:56 12.12.2021.

Slava Bogu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije