Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatske ljepote

Bila na Jadranu: Evo što je Meghan Markle pisala o Hrvatskoj na blogu

Meghan Markle
Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
1/6
21.05.2018.
u 17:38

Za Vis je napisala da ima super 'vibru', a prije je bio vojna zona i do 1992. nije bio otvoren za turiste

Meghan Markle, bivšoj hollywoodskoj glumici koja se u subotu udala za engleskog princa Harryja, nisu strane ljepote Hrvatske. Vojvotkinja od Sussexa u Hrvatskoj je bila najmanje dvaput, a svaki put na svom blogu The Tig opisivala je ljepote jadranske obale. Blog je zbog pravila kraljevske obitelji ugašen, a 24 sata prenose što je Meghan pisala o Lijepoj Našoj.

Meghan je, sudeći po objavi iz srpnja 2017. godine, posjetila Dubrovnik, Korčulu, Vis i Hvar.

Za Vis je napisala da ima super 'vibru', a prije je bio vojna zona i do 1992. nije bio otvoren za turiste. 

– Unajmite kuću ili odsjednite u golemom hotelu San Giorgio. Pripremite se na to da ćete vući prtljagu po kamenim ulicama. Ništa na ovom otoku nije glamurozno, što je meni super – pisala je vojvotkinja.

Meghan Markle
1/21

– Šetnja Stradunom, zidine tvrđave (à la Igra prijestolja), lokalni kafići i restorani jedan do drugoga u pješačkoj zoni Starog grada i plesna skupina Linđo koja folklor pleše na otvorenom. Uzmite ležaljku u kafiću Buza, gdje ćete moći gledati turiste i domaće kako skaču s litica u more, a na večeru najradije odite u 'Nautiku' ili 'Porto', zbog svježih plodova mora i prekrasnog pogleda s terase – savjetovala je Markle kako se dobro provesti u Dubrovniku.

– Zapamtite, Hrvatska graniči s Italijom, a moj Bože kako se to osjeti u hrani; naručite rižoto od liganja i ''isperite'' ga čašom Plavca malog ako tražite nešto autentično – dodaje vojvotkinja od Sussexa, koja je pak dolazak na Hvar opisala kao šok u pozitivnom smislu zbog živosti.

Podsjetimo, Hvar je 2011. godine posjetio i sam princ Harry.

Meghan Markle
1/50

Komentara 66

Avatar Ashley
Ashley
18:46 21.05.2018.

Koga briga sta ona misli...

Avatar rubinet
rubinet
19:29 21.05.2018.

pun o turista je u Dubrovniku..tako da nitko ne obada rastavljenice garavuše

TH
thira
20:02 21.05.2018.

Nema nista bez - Dalmacije i Dalmosa. @mrki Vulin : To su nekad udarnicki radili dalmatinski "galebovi" i strankinje bi odlazile zodovolj(e)ne. Zimi bi jato ovih "galebova" odlazilo kucama tih strankinja mukte. Sve prema zasluzi. nego sta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije