Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANA GESTA

Evo gdje je završilo cvijeće nakon kraljevskog vjenčanja

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.05.2018.
u 17:34

- Veliko hvala Harryju, Meghan i cvjećarici Philippi Craddock. Naš Dom miriše i izgleda predivno. Tako divna gesta - napisali su uz fotografiju njihove korisnice s prekrasnim buketom cvijeća. Fotografija je dobila više od 4 tisuće lajkova i podijeljena je 2500 puta.

Cvijeće koje je ostalo nakon vjenčanja Harryja i Meghan u kapeli svetog Jurja jučer je donijelo radost korisnicima Doma za starije i nemoćne sveti Josip u Londonu.

Njihovo je vodstvo na Facebooku sinoć objavilo kako su dobili "specijalnu isporuku" buketa koji su napravljeni od cvijeća s kraljevskog vjenčanja.

 

- Veliko hvala Harryju, Meghan i cvjećarici Philippi Craddock. Naš Dom miriše i izgleda predivno. Tako divna gesta - napisali su uz fotografiju njihove korisnice s prekrasnim buketom cvijeća.  Fotografija je dobila više od 4 tisuće lajkova i podijeljena je 2500 puta.

Iz Kensingtonske palače prethodno su rekli kako će cvijeće nakon vjenčanja proslijediti u humanitarne svrhe. U aranžmanima su se našle bukve, breze, grabe, božuri, cvjetovi naprstka i bijele vrtne ruže koje su bile omiljeno cvijeće Harryjeve majke Diane. Pokojnoj princezi počast su odali i potočnicima, još jednim njenim omiljenim cvijećem.

Princ Harry i Meghan Markle
1/16

Komentara 6

BE
berija
17:44 21.05.2018.

Meghan je štedljiva! Jeftinije je napola svenulo cvijeće uvaliti staračkom domu nego platiti ekološko zbrinjavanje otpada.

RI
rikavac
22:04 21.05.2018.

Uhljebi i stetocine neznaju sta ce sa cvijeca pa poslali u dom za nezbrinute. Majku vam j.... parazitsku sto niste hranu i pice poslali tim ljudima i oni su placali to sto se vi rasipate tudjim novcima.

LA
Laufer
23:38 21.05.2018.

Bilo je lijepo vidjeti kako izgleda skup od 100.000 ljudi za promjenu. A ne onaj zbor od 5.000/6.000 anti-IK krkana na Jelačić placu koji se samoproglasi skupom od 80.000 ljudi. Tko ne vjeruje nek usporedi fotke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije