Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljena

Znate li tko je ovo? Bivša HRT-ova voditeljica danas je direktorica jedne turističke zajednice

Foto: Facebook
1/12
29.05.2023.
u 09:00

Karmela se u povodu norijade koja je održana u petak prisjetila svoje mladosti pa podijelila sliku sa svoje maturalne večeri i status koji je maturantima posvetila prošle godine.

Nekadašnja televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov-Colić danas je direktorica Turističke zajednice Grada Dugog Sela, a bavi se i kuhanjem te je vodila emisije na Laudato TV koje su vezane uz tu temu. Karmela se u povodu norijade koja je održana u petak prisjetila svoje mladosti pa podijelila sliku sa svoje maturalne večeri i status koji je maturantima posvetila prošle godine.

"Ovo je fotografija iz prošlog tisućljeća. Moj susjed, dobri striček Horvat, nije mi dao da taksijem odem na maturalnu večeru. 'Ideš u BMW-u, sa stilom!' rekao je i uzeo ključeve od auta. I fotoaparat s kojim je ova fotka i napravljena. Inače, u toj prethistoriji, materijal za haljinu kupila sam u jednoj od mnogih trgovina tekstilom, sama sam je nacrtala na listu papira (nabrana suknja, preko nje tunika s visokim okovratnikom, iza gola leđa; od restlova mašna kojom sam pričvrstila punđu), a sašila ju je neka kvartovska šnajderica. Nikakve šljokice, mini-minice, dizajneri, o tome ništa nismo znali. 
Večera je bila u Šervudskoj šumi iz koje su nas, jer je bahati gazda prekrcao restoran, izbacili oko 23 sata. Završili smo u disku u dvorcu Brezovica u kojem je glazbu puštao suprug naše profesorice. Bilo je ludo! Jutro smo dočekali zagrljeni, pjevajući na sav glas...", stoji u objavi na Facebooku

Podsjetimo, Vukov-Colić s malih se ekrana povukla nakon 31 godine rada na HRT-u, a sve zbog zdravstvenih razloga. Kao razlog navela je da je godinama ustajala u zoru, radila večeri, subote i nedjelje, bila na terenima i snimala po deset sati dnevno te je u jednom trenutku shvatila da njezin organizam ne može više trpjeti takav tempo.

VEZANI ČLANCI:

Nakon odlaska s HRT-a otvorila je obrt za odnose s javnošću, posvetila se kuhanju i putovanjima. Počela se baviti svojim gastroblogom "Ciao Karmela", a u pandemijskoj godini objavila je kuharicu "Kuhinja života" sa 120 obiteljskih recepata koja se razgrabila u trenu. Potom je u suradnji s Laudato TV-om, na kojem je bila voditeljica kulinarske emisije "Kuhinja svete Hildegarde", predstavila knjigu "Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan".

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Komentara 2

WA
wannabenovinari
10:12 29.05.2023.

U Hrvatskoj svako selo ima turističku zajednicu iako bi jednako toliko turista došlo samo od sebe ili slučajno.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
10:23 29.05.2023.

Hrvati su teški nostalgičari...stalno neke fotke iz prošlosti. I time pokazuju da nisu sritni i zadovoljni u sadašnjosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije