Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Večeras u BB kuću ulaze dva nova stanara

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/5
16.02.2018.
u 14:57

Nakon što su 'braća' objasnila svoje razloge zbog kojih više ne žele biti dio 'obitelji Ban', Big Brother je morao donijeti novu odluku

Budući da Nikola već danima priča kako ne može više glumiti da je Matijin brat, a i Matija je u istim problemima, odlučili su se konzultirati s Big Brotherom u ispovjedaonici.

Nakon što su 'braća' objasnila svoje razloge zbog kojih više ne žele biti dio 'obitelji Ban', Big Brother im je dao dvije opcije. Big Brotherova ponuda trajala je kratko pa su za odluku imali samo nekoliko minuta.

Ali, to nije sve, jer iznenađenjima nikad kraja kada je Big Brother u pitanju. Voditeljica showa, Antonija Blaće javit će se uživo iz kuće u koju će uvesti još dva nova stanara! Kako će stanari reagirati na pridošlice, te što su BB ‘braća’ odlučila i koja su to dva nova stanara koja će se upustiti u avanturu života, gledatelji će saznati večeras od 22:10 sati na RTL-u.

1/11

Komentara 2

GL
glavaticro
15:41 16.02.2018.

izumrla emisija...neznam tko to gleda uopće...

MA
marijaqwer
18:24 16.02.2018.

Stanari nisu spontani nego glumci koji se trude odraditi ulogu koju im je nametnio BB. Zato je već mučno gledati kako se stanari prave naivni, iznenađeni, kako razgovaraju o neutralnim temama. Sami zadaci su kretenski i više sliče kazni nego zadatku gdje će stanari pokazati svoju osobnost i kreativnost. BB se upleo u nominacije i imunitete, te doveo stanare u neravnopravan položaj , te time potpuno izolirao od publike. Stanari se ne mogu izkazati, a publika ne može utjecati na izbacivanje. Sve to znači malu gledanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije