Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Stanarke izvele seksi ples, a jedan stanar nije uživao u ovom prizoru

Foto: RTL
1/4
16.02.2018.
u 14:15

U emisiju koja je išla uživo u 23.30 sati u publici je nedostajao jedan stanar, a to je bio Luka Rok.

Jučer su stanarke Big Brother kuće izvele zavodljivu plesnu točku u seksi donjem rublju. Muški stanari su uživali u ovom plesnom nastupu, a kasnije su stanarke i pohvalili Big Brotheru.

U emisiju koja je išla uživo u 23.30 sati u publici je nedostajao jedan stanar, a to je bio Luka Rok. Djevojke su tek u ispovjedaonici u razgovoru s Big Brotherom primjetile kako je Luka jedini ostao u spavaonici, a zaključile su kako je to i pošteno jer je Luka bio jedini koji s dečkima nije izveo plesnu točku za djevojke.

Big Brother nije objasnio zašto Luka nije bio u publici, ali zanimljivo je da je Big Brother na kraju emisije rekao kako  su zbog svog ponašanja svi stanari nominirani. Kako piše RTL razlog ovakve kazne je to što su stanari tijekom svog boravka u kući napravili 462 prekršaja. 

1/11

 

Komentara 2

KA
Kameni
18:34 16.02.2018.

Hhahahahaha sta je ovo, koje su ovo koke, stocna pijaca? Luka Rok najpametniji, nezeli da gleda gice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije