Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

U BB kuću ušle dvije nove stanarke - Lidija i Ljiljana. Big Brother im je dao tajni zadatak

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/11
16.02.2018.
u 23:39

Nakon dnevnog pregleda Antonija Blaće najavila je uživo ulazak u kuću novih stanarki

U Big Brother kuću večeras su ušle dvije nove stanarke. Nakon dnevnog pregleda, Antonija Blaće uvela ih je u kuću. Radi se o dvije gospođe srednjih godina - Lidiji Barić i Ljiljani Lipovac

Lidija je za sebe kazala kako je domaćica, te ima dvoje odrasle djece, dok Ljiljana piše poeziju. Zanimljivo je da Lidija uopće nije gledala show, dok je Ljiljana rekla kako su kandidati užasni. Ljiljana, koja je u studio došla pješke, budući da živi u zagrebačkoj Dubravi, je stanarima nakon upoznavanja rekla da ima 61-u godinu, te je tako postala najstarija stanarka u svim dosadašnjim sezonama! 

- Ribica mi je nadimak po kojem me poznaju svi zadnjih 20 godina, kad sam radila u kafiću - otkrila je Lidija koja ima 46 godina i dolazi iz Dežanovca kod Garešnice. 

Big Brother je Lidiji i Ljiljani rekao da će idućeg tjedna biti vođe dva tima koji će se boriti za opstanak. U nedjelju navečer izabrat će članove svog tima, a iduća dva dana moraju upoznati sve stanare. Tu informaciju ne smiju još prenijeti stanarima. 

Na početku dnevnog pregleda vidjeli smo tajnu obitelj koja raspravlja hoće li prekinuti tajni zadatak i tako riskirati nominacije. Big Brother je u ispovjedaonicu pozvao Matiju i Nikolu i rekao im da mogu prestati glumiti da su braća, dok bi Max i Dubravka nastavili glumiti da su supružnici. Ako priznaju da nisu braća imat će imunitet još samo idući tjedan. Nikola i Matija prihvatili su kompromis, pa će stanarima reći da nisu prava braća, dok Dubravka i Max i dalje imaju imunitet, te i dalje glume da su muž i žena. 

- Od početka showa smo u tajnoj kući, i imali smo dva tjeda vremena da se prilagodimo jedni drugima - rekao je Nikola, a Dubravka je dodala kako ona ne može imati djece, te kako je na ovaj način ispunila svoju želju. 

Lucija je Big Brotheru kazala kako je tužna jer se ipak ne radi o obitelji. 

Big Brother je objavio stanarima kako su od ulaska u kuću napravili 462 prekršaja i zbog toga ih je sve kaznio nominacijama, osim tajne obitelji, i nove stanarke Anchy. 

Vidjeli smo i obje striptiz točke. Luka Rok odbio je plesati, pa nije ni gledao nastup cura. 

- Big Brother cijeni vaš trud, no nećete dobiti tulum, jer u zadatku nisu sudjelovali svi stanari. Kao utješnu nagradu ipak ću vas počastiti - rekao je Big Brother ekipi i poklonio im bocu šampanjca. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
!zagreb!
01:11 17.02.2018.

Da ubace Npr Pernara, Bulja, Jandrokovića gledanost bi bila potpuna.

MO
morska
07:28 17.02.2018.

Zar u cijeloj Hrvatskoj nema dva psihologa za “sloziti momcad”? Stalno im da ju zadatke ubi boze i nista se ne dogadja. Nista! Ako smo takvi postali, jadni smo.

TH
than
23:25 16.02.2018.

Ulaze, izlaze... Ovo kao na kolodvoru... A sto drugo i mogu kada ih nitko ne gleda vec pokusati podici gledanost na ovakav nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije