Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Luce s pršutom posred čela zapjevala: 'Ništa kontra Splita!'

Lucija Big Brother
Foto: Screenshot RTL
14.03.2018.
u 20:32

Ekstazi nije bilo kraja kada je Splićanka zapjevala 'svoju' pjesmu

Baš kako je neke oduševila kampanja bivšeg splitskog gradonačelnika, tako je i stanare Big Brother kuće.

Dok je Lucija jela pršut, Luciano joj je rekao da bi trebala staviti pršut na čelo, baš kako je to napravio i nekadašnji gradonačelnik Splita iz samo njemu poznatih razloga, čija se fotografija nezaustavljivo širila na društvenim mrežama.

Splićanka je tako stavila komad pršuta posred čela i onako iz srca, podignutih ruku zapjevala pjesmu Dina Dvornika 'Ništa kontra Splita'. Splićanka je bila toliko oduševljena, a kako zvuči – pogledajte sami videu!

Komentara 6

PU
Pukovnik
21:33 14.03.2018.

Smeće (emisija) za smeće (gledatelje).

AS
atilla sb 1986
21:20 14.03.2018.

Prava seljoberka

ZO
zoran
22:13 14.03.2018.

Pa sta nije ova zenska iz Grubisnog, a ne Splita. U Split stigla u srednjoj i sad se ovako preserava... A izjava da je djevica jos jaca.. 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije