Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lucija je ponudila 50 tisuća kuna za povratak ovog stanara u kuću

Foto: RTL
1/3
14.03.2018.
u 11:05

Big Brother je stanarima rekao da ponude novčanu svotu i ime stanara kojeg bi voljeli vratiti u show.

Nakon što je Luka Rok izbačen iz showa zbog nepoštivanja pravila Big Brother je odlučio stanarima omogućiti povratak jednog bivšeg stanara u kuću, piše RTL.

Tu vijest je prva od Big Brothera saznala Karla i naglasio je kako se u kuću može vratiti netko od izbačenih stanara, ali ne i oni koji su  izbačeni zbog nepoštivanja pravila. Na pitanje koga bi ona vratila u reality i za koje novce, Karla je bez puno razmišljanja odgovorila kako bi voljela vidjeti Tomislava opet u kući.

- Dala bih sedam tisuća kuna da se Tomo vrati. Antonijev odgovor je bio isti kao i Karlin. On je rekao kako bi dao čak 25 tisuća kuna da se Tomo vrati kuću, a Orky i Anezi su ponudili 20 tisuća kuna za povratak Tomislava.

Anči i Duda su izjavile kako ne bi nikoga vraćale. Najveću svotu ponudila je Lucija i rekla je kako bi dala 50 tisuća kuna da se u kuću vrati njen  prijatelj Zebo. Lidija bi za 10 tisuća kuna vratila Ljiljanu, a Anči bi za tisuću kuna vratila Juru. 

Komentara 1

RI
rightside
17:31 14.03.2018.

ova produkcija uopce ne pazi na zastupljenost po zupanijama,, mislim da bi trebali jos par splicana i splicanki dovest u show,,zapravo, evo, da predlozite kandidate iz splita za u kucu a njihove tate npr za upravu nogometnog saveza ili npr za "nepristranog" suca za sudenje mamicu,,ili mozda ljubu pavasovica za ministra pravosudja))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije