Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomljen

Ben Affleck poručio Williamsu: Hvala ti šefe, pronađi mir prijatelju moj

ben affleck
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/6
13.08.2014.
u 10:34

Ben Affleck i Robin Williams bili su veliki prijatelji, ali i suradnici. Williams je davne 1997. godine pomogao Afflecku i Mattu Damonu s filmom 'Dobri Will Hunting'...

Ben Affleck i Robin Williams bili su veliki prijatelji, ali i suradnici. Williams je davne 1997. godine pomogao Afflecku i Mattu Damonu s filmom ''Dobri Will Hunting''. Dan nakon što je 63-godišnji glumac sebi oduzeo život, Affleck je putem Facebooka izrazio svoju veliku tugu.

– Srce mi je slomljeno. Hvala ti šefe, za tvoje prijateljstvo i za sve što si dao svijetu. Robin je imao tone ljubavi prema svima. Osobno je pomogao velikom broju ljudi. Ostvario je moje i Mattove snove. Što dugujemo čovjeku koji učini tako nešto? Sve. Pronađi mir prijatelju moj, rekao je Affleck. Dečki su s Williamsom glumili u spomenutom filmu, a Robin im je, kažu, bio otac tijekom snimanja.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Robin Williams objesio se u svom domu, bez oproštajne poruke

>>Probleme nije skrivao: Bio je ovisan o alkoholu i drogi, a patio je od depresije

>>Američki glumac Robin Williams pronađen mrtav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije