Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno su bili pet godina

Barbara Kolar u showu se srela s bivšim partnerom, pa mu poručila: 'Biži od mene ća'

Foto: Screenshot HRT
1/24
20.03.2022.
u 16:14

- Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla! - odgovorio joj je voditelj Robert Ferlin koji se u showu nalazi u ulozi natjecatelja.

Sinoć je s emitiranjem krenula nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju' u kojoj su se susreli voditeljica Barbara Kolar (51) i njezin bivši partner, voditelj Robert Ferlin (55) koji se nalazi u ulozi natjecatelja. Ferlin nastupa s pjevačem Marijem Lipovšekom Battifiacom, a nakon njihovog nastupa i izvedbe pjesme 'Amigo' Arsena Dedića došli su do Barbare kako bi čuli komentare žirija.

- Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća - rekla mu je Barbara odmah nakon nastupa.

- Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla! - odgovorio joj je on. Na to se nadovezao i njegov mentor.

- Oho, počeli smo - rekao je uz smijeh. 

Inače, Ferlin i Kolar bili su u vezi pet godina, a svoju su vezu držali daleko od očiju javnosti. Upoznali su se jednom prilikom kada ju je Ferlin ugostio u emisiji 'Tužibaba' na Radio Rijeci. Dugo su tajili svoj odnos jer nisu htjeli da javnost zna nešto o njihovom privatnom životu. Osim toga, Ferlin je htio sačuvati tu informaciju i zbog svoje djece, kćeri Martine i sina Nikole koji su tada bili maloljetni. Glasine o prekidu počele su 2006. godine, no oni tad nisu htjeli ništa komentirati. 

Dodajmo i da su Ferlin i Lipovšek prvi muški par koji se natječe u ovom showu odkad se on emitira u Hrvatskoj. Voditelj i njegov mentor oduševili su svojim uvodnim videom u kojem su se cijelo vrijeme opušteno zezali te dobro zabavljali publiku. U ovoj sezoni nastupa i prvi ženski par koji čine komičarka Marina Orsag i pjevačica Ivana Kindl.

VIDEO Ovo su najbolji trenuci s 28. dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
17:42 20.03.2022.

A kad budu došle zvijezde da pjevaju? U kojoj epizodi?

RO
RogaBabaroga
17:19 20.03.2022.

inače super voditelj ali ovo joj je bilo krajnje neprofesionalni potez. privatno ostaviš doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije