Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzima dah

Barbara Kolar oduševila vitkom linijom u svečanoj haljini koja košta i do 6000kn

Foto: Instagram screenshot
1/15
25.04.2022.
u 15:30

Haljina je bila britanskog brenda Solace London, a radi se o modelu Lotus Midi kojeg se može naći na web stranici The Iconic, na kojoj košta 850 dolara, odnosno 5950 kn

Voditeljica Barbara Kolar (52) svakim svojim izdanjem oduševi i gledatelje i pratitelje na društvenim mrežama, a tako je bilo i u subotu u showu "Zvijezde pjevaju" kada je odjenula usku dugu zelenu haljinu.

Haljina je bila britanskog brenda Solace London, a radi se o modelu Lotus Midi kojeg se može naći na web stranici The Iconic, na kojoj košta 850 dolara, odnosno 5950 kn. Tu je dostupna, no na zalihama je nema na stranici Net a Porter, na kojoj košta 638 eura, što je oko 4700kn. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

- Jedna radna - napisala je Barbara na Instagramu gdje je objavila sebe u toj haljini, a na kojem pozira s Duškom Ćurlićem (54).

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Duško je pozirao uz Barbaru u sivom odijelu, a voditeljski par istaknuo je da im je to mjesto omiljeno za fotografiranje.

Boja haljine je napisana kao 'grašak zelena', a izgleda kao da se sastoji od suknje na preklop. Materijal je većinom poliester. Gola ramena i uzak kroj odlično su pristali Barbari koja dobro održava vitku liniju.

Kolar je haljinu iskombinirala sa sandalama iste boje.

Inače, voditeljica je u svakoj emisiji u svečanoj haljini, a poznato je da voli moderne odjevne komade.

VIDEO>>Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
07:22 02.05.2022.

Sve teže joj se je "prodati" pa sad kreće sve skuplje održavanje

KP
Karlovacko pivo
16:03 25.04.2022.

Već sam komentirao prije možda par mjeseci Barbara je kao i vino što starije to bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije