Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogima omiljena namirnica

Marijana Mikulić podijelila je zdrav i jednostavan recept: Jelo nije fotogenično, ali je preukusno

Foto: Instagram
1/9
25.04.2022.
u 13:40

Jednostavno, fino, zdravo. Tako je glumica opisala jelo u kojem se koristila šparogama, ribom, blitvom i krumpirom

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je podijelila novi recept s mnogima omiljenom namirnicom čija sezona ne traje dugo i upravo sada se može pronaći na tržnicama. Riječ je o šparogama, a Marijana je otkrila svoj recept koji je zdrav i jednostavan.

"Krenula je sezona šparoga. Danas jedno 3 u1 jelo. Jednostavno, fino, zdravo. Stavim krumpir da se kuha dok čistim blitvu i šparoge. Morskog psa narežem "na prst" debele odreske i zapečem s obje strane. Dok se riba peče, narežem sitno peršin i protisnem 3-4 češnja češnjaka. Zapečenu ribu izvadim sa strane te peršin i češnjak ubacim i malo promiješam u tavi. Dodam pasiranu rajčicu, pustim dvije minute krčkati lagano te podlijem s 1 dcl bijelog vina. Vratim ribu u umak i poklopljeno ostavim na laganoj vatri još par minuta. U međuvremenu u kuhan krumpir dodam blitvu samo da "baci ključ". Procijedim, polijem s malo maslinova ulja. Šparoge sam svježe samo narezala i začinila na salatu. Jelo nije fotogenično, ali je preukusno – ekipa je pomazala tanjure i tavu.

P. S. Netko stavlja morskog psa u mlijeko na sat dva da ubije gorčinu, ali nama to ne smeta, i super nam je i bez toga", detaljno je napisala na Instagramu postupak pripreme i podijelila nekoliko fotografija gotovog jela koje su brzo komentirali njezini pratitelji.

"Izgleda zbilja lijepo,ali ja svoje teško natjeram na povrće, nažalost, a riba im smrdi. Ručak vam izgleda sjajno i ukusno", poručili su joj obožavatelji.

VIDEO Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
21:17 25.04.2022.

"preukusno" lol

DU
Deleted user
14:29 25.04.2022.

Jesi preselila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije