Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerno pogledajte

"Bang Bang" predstavlja spot za pjesmu "Imam"

bang bang
Foto: Screenshot
1/2
19.02.2015.
u 16:40

Pjesma je već nekoliko tjedana na HR TOP 40 listi, što dokazuje da je osvojila domaći radijski eter

Grupa Bang Bang predstavlja spot za odličnu pjesmu ''Imam'' s kojom su se predstavili na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Pjesma je već nekoliko tjedana na HR TOP 40 listi, što dokazuje da je osvojila domaći radijski eter.

Bang Bang je spot snimao u nedovršenoj dvorani Kulturnog centra Dubrava, a režirao ga je Ljubo Zdjelarević. U videu sudjeluju plesači Andrea Solomun i Christian Nujster. Spot je komentirala pjevačica benda, Lara Antić: ''Mislim da je ovaj spot savršeno prikazao sliku i ritam pjesme i uživala sam na snimanju. Smatram da je ovo naš najbolji spot'', rekla je.

>>Bang Bang: Izlazak albuma je najkompleksnija stvar koju si priželjkujemo u 2015. godini

>>Zavodljivi stihovi Bang Banga lako nastaju jer bend ima muzu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije