Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywoodski glumac

Armand Assante: Vaše žene su najljepše

'27.08.2013., Dubrovnik - Glumac Armand Assante na veceri s Vladimirom Kraljevicem u restoranu Kamenice. U pozadini i vlasnik restorana. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
29.08.2013.
u 16:40

Nakon što je gostovao na Sarajevskom filmskom festivalu s filmom "Vadiona", hollywoodski glumac Armand Assante preksinoć je posjetio Dubrovnik

Nakon što je gostovao na Sarajevskom filmskom festivalu s filmom \"Vadiona\", hollywoodski glumac Armand Assante preksinoć je posjetio Dubrovnik. Uhvatili smo ga na večeri s prijateljima Vladimirom Kraljevićem, vlasnikom licencije izbora za Miss Universe i ovogodišnjom misicom Melitom Fabečić.

Prati Dinamo

– Obožavam ovaj grad – odmah nam je rekao još jedan u nizu slavnih gostiju Dubrovnika.

– Uvijek se vraćam ovamo, ovo more, hrana, ove zidine, ovdje se osjećam kao kod kuće – nastavio je 63-godišnji glumac.

Kako se tu večer igrala utakmica Dinama protiv Austrije u Beču, prigodno mu je uručena iskaznica počasnog člana zagrebačkog kluba te majica i sat.

– Jako sam počašćen, nisam ni znao za to iznenađenje. Pratim nogomet i Dinamo. Žao mi je što nisu prošli u Ligu prvaka. Nogomet obožavam, već godinama ga pratim, žao mi je što zbog posla nemam više vremena za sport – kaže.

U Hrvatsku Assante često dolazi, surađivao je i s našim redateljem Jakovom Sedlarom i brojnim drugima, a u Jadransko more zaljubio se na prvi pogled.

– Kada sam prvi put došao ovamo prije 15-ak godina, sastao sam se s predstavnicima vaše Vlade i rekao im kako što prije trebaju zaštititi obalu kao svjetsko naslijeđe. Ta bistrina mora, to dno, otoci – takvo što na svijetu ne postoji. Oni su me u čudu gledali, ali mislim da danas više shvaćaju što imate – kaže glumac koji je u restoranu Kamenice uživao i u društvu naše misice.

– Žene u ovom dijelu svijeta nadaleko su poznate kao najljepše – odmah napominje.

A na komentar kako i on ženskom spolu oduvijek bio privlačan, spremno kaže: – To što su u Hrvatskoj žene tako lijepe, a i što sam i ja njima zanimljiv, fantastična je koincidencija koju, vjerujte, nikada ne uzimam zdravo za gotovo – smije se glumac.

Kao i Dubrovnikom, oduševljen je Sarajevom i tamošnjim festivalom.

– Vrlo je važna povijest tog festivala, kako je nastao i kako se ona odražava na ono što SFF danas predstavlja u svijetu filma – kaže Assante koji trenutačno producira dva filma, jedan argentinski i jedan kazahstanski.

– Dosta surađujem sa stranim produkcijama jer kad vjerujem u neku priču, sve ću učiniti da je ostvarim – kaže.

Tajna dobrog izgleda

Iako je ušao u sedmo desetljeće života, radi više no ikada i kaže – nije umoran.

– Kada radite nešto što volite, to vam se odražava na tijelo. A ja jako volim ono što radim. Zato tako dobro izgledam – šali se glumac.

U Hrvatskoj ga, osim odmora, očekuje i posao. Naći će se s Jakovom Sedlarom i drugim redateljima kako bi porazgovarao o novim projektima. Ipak, kaže, u našoj zemlji najviše voli uživati u hrani i moru.

– Vaše vino podsjeća me na ono talijansko, sicilijansko, a hrana vam je nenadmašna. Planiram sljedeće godine krstarenje od sjevera do juga Jadrana ako stignem – otkriva za kraj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije