Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Ante se u 'Život na vagi' prijavio jer strahuje za zdravlje: Govorili su mi da sam debelo prase

Foto: RTL
1/7
06.10.2020.
u 11:19

Na prijavu u show "Život na vagi" odlučio se ponajviše zbog sina za kojeg kaže da je njegovo najvrednije životno postignuće, a za kojim ne može ni potrčati bez da se uspuše.

Ante Miletić dolazi iz Splita, u braku je i otac je jednog djeteta. Po zanimanju je automehaničar, ali ne radi u struci. Trenutno je vlasnik obrta za suhomesnate proizvode.

Na prijavu u show "Život na vagi" odlučio se ponajviše zbog sina za kojeg kaže da je njegovo najvrednije životno postignuće, a za kojim ne može ni potrčati bez da se uspuše. Ante kaže i da strahuje kako će zbog njegova lošeg zdravstvenog stanja njegov sin odrastati bez oca, što mu nikako ne želi priuštiti jer i sam zna kako je biti bez roditelja. Naime, majka mu je umrla kad je imao samo 11 godina i vjeruje da mu je taj događaj obilježio život.

Od toga dana o njemu brine otac za kojeg kaže da je njegov junak, a u dobrim je odnosima i sa svojim dvjema sestrama te su svi jedni prema drugima jako zaštitnički nastrojeni.

Debljina ga ne ograničava samo u svakodnevnom životu i fizičkim aktivnostima nego je zbog nje vrlo često slušao razne uvredljive komentare, poput onog da je debelo prase. Što se tiče njegova fizičkog izgleda, Ante kaže da bi baš sve na sebi promijenio jer mu se ništa ne sviđa, a voli i spavati te ne može odoljeti hrani. Kad, pak, priča o svojim vrlinama, ističe da je dobar i pošten te da je spreman svakome pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije