Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac četvero djece

Dobitnik 'Milijunaša' nakon pobjede dao otkaz i otkrio kako sada izgleda njegov život: 'Bolje da ne govorim...'

Foto: Screenshot/ITV
1/5
06.10.2020.
u 10:08

- Pronašao sam vrlo čudno pismo iz Francuske danas u kojem me pošiljatelj moli za 20.000 eura. Bolje da ne govorim o silnim porukama koje dobivam putem interneta. To su neki nedostaci kada se obogatiš - poručio je novopečeni milijunaš.

Pobjednicima kviza 'Tko želi biti milijunaš?' pridružio se i Donald Fear koji je sudjelovao u britanskoj inačici mnogima omiljenog kviza. Nekoliko dana nakon što je osvojio milijun funti Fear je otkrio kako izgleda njegov život, ali i što se sve promijenilo nakon dobitka na 'Milijunašu'. Priznao je kako je preplavljen porukama starih znanaca i prijatelja koji ga sada mole da im posudi novac.

- Pronašao sam vrlo čudno pismo iz Francuske danas u kojem me pošiljatelj moli za 20.000 eura. Bolje da ne govorim o silnim porukama koje dobivam putem interneta. To su neki nedostaci kada se obogatiš - poručio je novopečeni milijunaš na svom Facebooku koji je doslovno eksplodirao od poruka nakon njegove pobjede.

Foto: Screenshot/ITV

- Otkrio sam da imam 132 nepročitane poruke u spam sekciji u inboxu, i to od prijatelja s kojima se nisam čuo godinama - priznao je Donald koji je do prije sudjelovanja u kvizu radio kao profesor povijesti i političkih znanosti. Nakon dobitka ovaj otac četvero djece dao je otkaz, a većinu nagrade planira dati upravo svojoj obitelji, posebice onim članovima koji su zbog pandemije ostali bez prihoda. Oko 30%-ak posto zadržat će sebi, ali ne planira živjeti rastrošno.

- Da budem iskren, nemam pojma kako potrošiti milijun funti. Mogao bih kupiti Aston Martin, ali ne bih mogao stati u njega - našalio se Fear. Otkrio je i kako je odgovor na posljednje pitanje u Milijunašu znao i prije nego što su se na ekranu pojavili ponuđeni odgovori. Inače, Donald Fear šesti je milijunaš u povijesti kviza u Velikoj Britaniji.

 

Komentara 2

IM
Inmerps mod aZ
11:08 06.10.2020.

Mozda mu i hrvatska drzava moze poslati mail. Ipak kriza je

Avatar salko1951
salko1951
10:17 06.10.2020.

Prijatelji stari gdje ste....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije