Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

ANKETA Neke gledatelje je uzrujalo što Tereza nije pobijedila. Tko je vama bio bolji, Tereza ili Freddie?

Foto: Nova TV
1/9
09.03.2020.
u 09:13

Inače, Fabijan je i otvorio sezonu jer se prvi predstavio gledateljima, publici i žiriju, no njegov nastup ostao je i pod najvećim dojmom do kraja emisije, sudeći prema konačnim bodovima ostvarenim u emisiji.

Iako je objedu u prvoj emisiji šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odnio Fabijan Pavao Medvešek, mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je trebala pobijediti Neda Parmać koja je imitirala divu Terezu Kesoviju.

– Stvarno je bila najbolja. Ne kužim kako nije pobijedila – komentirala je jedna gledateljica. Druga se složila i dodala da je bila najbolja, dok je treća napisala kako je Neda definitivno trebala pobijediti.

Foto: Facebook/RTL

Neki su na Facebooku malo otpustili kočnice i naglasili svoje nezadovoljstvo.

– Definitivno najbolje odradila ulogu. Ali kod nas nema pravde nigdje pa tako ni ovdje. Jadno i žalosno – stoji u jednom komentaru dok se na njega nadovezala još jedna gledateljica. 

 

– Ne kužim, sva četiri člana žirija na nogama, toliko hvalospjeva... i onda ovo... i Fabijan je bio dobar, da se razumijemo, ali Neda je bila bolja – napisala je.

Foto: Facebook/RTL

Inače, Fabijan je i otvorio sezonu jer se prvi predstavio gledateljima, publici i žiriju, no njegov nastup ostao je i pod najvećim dojmom do kraja emisije sudeći prema konačnim bodovima ostvarenima u emisiji. 

 

"Kao što si vidio po reakcijama publike, voditelja i žirija, bilo je zaista maestralno. Obratio si pozornost na jako mnogo detalja. Školski si dizao si ruke s klavira, i spuštao ih…Mikroskopski si tome pristupio – i glasom i stasom'', komentirao je Goran Navojec. ''Možda imaš sad jedan mali problem, već si u prvoj emisiji jako visoko dignuo tu svoju ljestvicu i sad ne smiješ ispod nje padati. Bio si dobar kao Fabijan, kao Pavao, a kao Freddie si bio fantastičan!'', dodao je Igor Mešin.

''Ti si brutalan, kako ti pjevaš!'' – izjavila je Nives, a da je vokalno bio savršen, složila se i Indira.

 

Komentara 13

MO
moroder
09:31 09.03.2020.

Kad ćete uključit opciju da čitatelji mogu brisat članke, kao što vi brišete komentare?

DU
Deleted user
11:20 09.03.2020.

TLZP je jako važna i bitna tema u Hrvatskoj.O toj emisiji ovisi turizam,industrijska proizvodnja,BDP,plaće,mirovine,zdravstvo...dajte molim vas Večernji.

DU
Deleted user
10:31 09.03.2020.

Zaboli me patka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije