Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCER U ZATVORU

Andrew Tate se požalio: 'Stavili su me u ćeliju bez svjetla, žohari su mi jedini prijatelji'

Andrew Tate
Foto: Instagram
1/13
24.01.2023.
u 09:41

Zatvoreni bivši kickboksač objavio je svoje pritužbe u e-mailu obožavateljima nakon što je rumunjski sud nedavno presudio da će ostati u pritvoru još mjesec dana

Kontroverzni influencer Andrew Tate (36), koji je trenutno u zatvoru u Rumunjskoj zbog optužbi za trgovinu ljudima u svrhu seksa, žali se da mu je zatvorska ćelija jadna, mračna i puna žohara i ušiju. 

Zatvoreni bivši kickboksač objavio je svoje pritužbe u e-mailu obožavateljima nakon što je rumunjski sud nedavno presudio da će ostati u pritvoru još mjesec dana.

U poruci pretplatnicima svoje web stranice — pod naslovom “Moj prvi e-mail iz zatvora” — britansko-američki biznismen je napisao: “Pokušavaju me slomiti. Bačen u ćeliju bez svjetla.”

"Žohari, uši i stjenice moji su jedini prijatelji noću", požalio se Tate koji se može pohvaliti s više od 4,7 milijuna pratitelja na Twitteru, ali mu je zabranjen pristup na više platformi društvenih medija zbog izražavanja navodnog govora mržnje i mizoginih pogleda. Unatoč navodno užasnim uvjetima u ćeliji, Tate tvrdi da je uzoran zatvorenik.

- Kada me stražari dovode u sudnicu i vraćaju je iz nje, držim se apsolutno poštovanja - tvrdi bivši borac, dodajući da stražari znaju da je “nevin” unatoč moćima koje pokušavaju “uliti mržnju u njegovo srce”.

Tate i njegov brat Tristan (34) uhićeni su zajedno s dvije Rumunjke u Bukureštu 29. prosinca pod optužbama za silovanje i sudjelovanje u kriminalnom lancu koji je iskorištavao žene za stvaranje pornografskog materijala.

Tog istog dana na Tateovom imanju, policijske racije su pronašle hrpe novca, dizajnerske satove pa čak i oružje, uključujući pištolje, sjekire i mačeve. U međuvremenu, 14. siječnja, istražitelji su viđeni kako izvoze flotu luksuznih superautomobila braće Tate iz njihove vile na periferiji grada.

Dok su braća  prvotno bili pritvoreni samo mjesec dana, rumunjski suci odlučili su da će ostati u pritvoru do 27. veljače.
Budući da formalne optužbe nisu podignute, ni Andrew ni Tristan nisu sklopili nagodbe o priznanju krivnje - iako su se neuspješno žalili na pritvor prošli tjedan.

Tateov branitelj Constantin Ioan Gliga od tada je poništio presudu kao "neopravdanu i potpuno pretjeranu", tvrdeći da su bili kažnjeni zbog svojih mišljenja, a ne zbog "onog što su zapravo radili u svojim privatnim životima". U međuvremenu, Tateov šef osiguranja Bogdan Stancu prethodno je optužitelje influencera nazvao "glupima" jer su vjerovali da će biti "njegova sljedeća žena".

Tate je u međuvremenu nastavio tvrditi da je nevin. “U pritvoru sam jer oni 'traže' dokaze,' ustvrdila je osramoćena zvijezda društvenih mreža u objavi u četvrtak na Twitteru. “Dokaze nikada neće naći jer mi nismo krivi.”

- Oni su i nastavit će ignorirati i odbacivati sva svjedočenja ili čvrste dokaze da smo nevini. Moj slučaj se ne odnosi na istinu. Ovdje se radi o politici - rekao je Tate. 

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
20:36 24.01.2023.

Nema struje u zatvoru, ali interneta ima, naravno.... Još dodajte na kraju članka da je original objavljen 1434. godine.

PO
polymere
09:51 24.01.2023.

Pa eto, konačno si sa svojom ekipom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije