Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PJEVAČICA

Andrea Šušnjara promijenila imidž, fanovi je usporedili s Amazonkom

Andrea Šušnjara
Foto: Instagram
1/7
05.09.2020.
u 21:00

Andrea je na svoju kratku kosu dodala ekstenzije, a fotografiju je objavila na Instagramu. Promjena se svidjela njenim pratiteljima, koji su je odmah zasuli komplimentima

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara na Instagramu je predstavila novi imidž. Andrea je na svoju kratku kosu dodala ekstenzije, a fotografiju je objavila na Instagramu. Promjena se svidjela njenim pratiteljima, koji su je odmah zasuli komplimentima.

- Top ti stoji - napisala joj je kolegica Žanamari Perčić, a jedan joj je pratitelj napisao da je "lipa kao Amazonka".
Podsjetimo, grupa Magazin ovog je ljeta predstavila novi spot “Samo da se zna (jaka sam ti ja)”, a Andrea je rekla kako je posvećena svim ženama.

Foto: Instagram screenshot

- Uz ovakvu moćnu pjesmu pomalo opasnog zvuka i teksta i styling je morao biti upečatljiv. Na ideju maske od perlica i kože došla sam zbog korone, kada smo bili primorani nositi maskice. Odmah sam kontaktirala splitsku umjetnicu Olju Einfalt i ponudila joj suradnju.

Andrea Šušnjara
1/11

Jako mi se sviđa ovaj odvažniji look. Glazbeni spotovi i scena nama umjetnicima daju malo veću slobodu, ali ne bih mogla zamisliti da privatno nosim scenske kostime. Najbolje se osjećam u casual varijantama, tijekom dana najčešće me možete vidjeti u trapericama, majici i šilterici, a navečer u kratkim koktel-haljinicama - kazala nam je Andrea. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
09:48 06.09.2020.

kak mi je ovo bitno u životu!🙄

Avatar FrancJunior
FrancJunior
22:17 05.09.2020.

Balkan ko Balkan,,, :-(((((((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije