Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila slike

Anđa Marić pokazala kako sada izgleda ozljeda zbog koje je završila na hitnoj: 'Tražim dečka'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
11.05.2023.
u 11:34

Anđa je prije nekoliko dana otkrila da se ozlijedila kada je sjela na vitrinu. Objavila je dvije fotografije, na prvoj se vidi njena krvava pozadina, a na drugoj komad stakla na koji je sjela. Sada je pokazala kako se situacija razvila.

Pjevačica i influencerica Anđa Marić (46) na svom je Instagram profilu pokazala kako sada izgleda njena ozljeda zbog koje je prije nekoliko dana završila na hitnoj. Trenutačno preko rane ima gazu i flastere, a vidi se i golemi hematom koji se stvorio. 

"Kaže mi prijateljica: 'Ovaj hematom je ružan, trebala bi to mazati nekom kremom.' Pitam je na koju foru da si ja precizno mažem hematom na guz***, a da mi ne uđe u živu ranu krema. Ona kaže: 'Pa zamoli nekog da ti namaže.' 
– Tatu?
– Ne, pitaj Gašpija.
– Devetnaestogodišnjak jedva čeka da može mamu po guzici – vrištimo od smijeha", napisala je Anđa te dodala da traži dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

 

Anđa je prije nekoliko dana otkrila da se ozlijedila kada je sjela na vitrinu. Objavila je dvije fotografije, na prvoj se vidi njena krvava pozadina, a na drugoj komad stakla na koji je sjela. 

"Sjela sam u vitrinu, čekam hitnu. Koja sreća da guzi*** ima toliko mesa", napisala je Anđa pokraj prve fotografije, a pokraj druge je napisala: "Ovo je bilo u meni". 

Inače, Anđi je multipla dijagnosticirana kada je imala 35 godina. Govorila je o svojoj dijagnozi više puta te kako već nakon jutarnjeg tuširanja često osjeća umor i ima dana kada joj kroz glavu prođe kako joj je život težak, ali onda ustane i krene dalje uzdignute glave.
– Nisam mogla držati dah, izgovarati riječi da se ne zadišem. Jako sam sretna, to je za mene velika stvar. Najviše sam žalila za glazbom.

Moja prijateljica ima snimku otprije nekoliko godina gdje zvučim kao da uopće nemam sluha. Nedavno sam bila u Španjolskoj i otkrila sam da mi se vratio osjećaj za ritam. Mogla sam plesati prislonjena dijelom tijela na zid, ali ostatak tijela mogao se ritmično gibati. Tako da je to još jedna pobjeda – ispričala je Anđa jednom prilikom. Rekla je kako je ovo njeno dvanaesto poglavlje, a prva četiri su plakanje na podu kupaonice, skrivanje ispod pokrivača i život u zatvorenoj sobi.

– Vjerujem da svi imamo jednake mogućnosti i da svatko ima superheroja u sebi, samo što ga svi nisu bili prisiljeni prihvatiti. Imam vedriji karakter, ali sam izuzetno osjećajna. Na mene utječu neke stvari koje možda ne utječu na neke druge ljude – kazala je. 

Tek prošle godine, nakon sedam godina, ponovo je samostalno napravila prve korake, prvi je put nakon mnogo godina sjela za volan, a napredak dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. O svemu je govorila i na svojem YouTubeu kanalu, a zahvaljujući tim videima napisala je i knjigu "Moja revolucija u 365 dana", koja je od prošle godine u prodaji. 

VIDEO Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuni delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar grbadeva
grbadeva
14:21 11.05.2023.

Gdje je dečko? Možda da uopzori gorsku?

DE
Decibel
13:06 11.05.2023.

Hvala na informaciji... unesrećenoj želimo brz oporavak i pronalaženje dečka a od redakcije očekujemo daljnje obavijesti vezano za slučaj.

TR
tratincica68
15:41 11.05.2023.

A lipo sam joj rekao ando nastavi se derat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije