Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je vrijeme

Ana Zaninović konačno će ostvariti svoj san: Nikad nisam imala vremena i prilike se tome posvetiti

Split: Poznati nosili humanitarnu modnu reviju u sklopu Sajma vjenčanja Wedding day 2020
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
15.01.2023.
u 09:00

Uz brojna poznata estradna imena sportašica će u showu Nove TV pokazati svoje plesne vještine.

Nakon što su titulu najboljeg plesnog para u prethodnim sezonama "Plesa sa zvijezdama" odnijeli Pedro Soltz i Valentina Walme te Slavko Sobin i Gabriela Pilić ovog proljeća ćemo saznati i koji će to treći par osvojiti titulu najboljeg. Iz dana u dan saznajemo koje će to poznate osobe pokazati svoje plesne vještine u novovj sezoni, a među njima će biti i naša uspješna sportašica Ana Zaninović koja je sa sestrom blizankom Lucijom imala uspješnu karijeru u  taekwondou, a sada otkriva koja od njih dvije je bolja u plesu.

- Bolja plesačica sam definitivno ja! Možda ne bih rekla bolja nego opuštenija, ja sam ta koja će uvijek prava krenuti na plesni podij. A što se taekwondoa tiče tu dajem prednost Luciji - rekla je Ana za IN Magazin. Veseli se što će biti dio showa koji uvijek rado gleda, a o očekivanjima je iskreno rekla: 

- Moja očekivanja kao bivšem sportašu je naravno pobjeda. Ples sa zvijezdama pratim odavno, i uvijek je ta emisija, to jest ples, bio moja skrivena želja. Volim ples i uvijek sam htjela naučiti različite plesne stilove, ali nikad nisam imala vremena i prilike se tome posvetiti. Ova emisija mi pruža da u određenom vremenskom periodu savladam različite plesne stilove što me kao sportaša i privlači, koliko u ovom kratkom vremenu naravno uz veliki rad mogu napredovati i pomaknuti svoje granice. Jer vjerujte mi krećem baš od početka.

Plesni spektakl Nove TV oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, te osim kandidata i žirija za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa. Još pamtimo najsjajnije kostime, jedinstvene kreacije, očaravajuće scenografije, te glamuroznu atmosferu i glazbeni ugođaj proteklih sezona, a produkcija Nove TV pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očara još više.

Predprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

VIDEO Eddieja Murphyja ismijavao komičar jer ima desetero djece, on poručio: 'Gledajte svoja posla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije