Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u showu

Ana iz 'Braka na prvu' osvrnula se na Alenove komentare o Nikolini: 'Želim im svu sreću

Foto: RTL
1/21
26.02.2024.
u 18:15

Ana je otkrila da ju je pogodilo kad je Alen rekao da nije njegov tip, ali više zbog načina na koji je to rekao. Misli da njena reakcija nije bila pretjerana.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' emitira se na RTL televiziji, a kandidati su se svi međusobno upoznali. Parovi su već izrekli sudbonosno 'da', a iza njih je i medeni mjesec te početak zajedničkog života. Jedan par koji nikako ne može pronaći zajednički jezik su definitivno Ana i Alen. 

Ana je otkrila da ju je pogodilo kad je Alen rekao da nije njegov tip, ali više zbog načina na koji je to rekao. 
- Ne mogu reći da me povrijedilo kada mi je Alen rekao da nisam njegov tip žene, ali me pogodilo, definitivno to nisam očekivala u tom trenutku. Sasvim je u redu što mu se nisam svidjela, no mogli smo o tome razgovarati na drugačiji način. Nije mi puno toga prolazilo kroz glavu u tom trenutku jer sam još uvijek bila pod dojmom cijelog dana, a i njegove izjave - rekla je za Net.hr

VEZANI ČLANCI: 

Misli da njena reakcija nije bila pretjerana. 
- Možda se ljudima čini moja reakcija pretjeranom, ali ja na to ne gledam tako. Žao mi je što je to ispalo kao moja gruba reakcija jer inače sam vrlo tolerantna i mirna osoba, ali to što sam danima gledala i slušala kako se pokušava ispričati samo dok su kamere uključene i traži dodatna snimanja istog prešlo je i moje granice.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

1/116

Dodaje i da nije znala da se Alenu sviđa Nikolina. 
- Nisam znala da je izjavio da mu se sviđa Nikolina, ali zašto ne, ona je jedna vrlo kvalitetna žena pa ako je osvoji, želim im sreću.
Izjasnila se i da ne zna koja bi kandidatkinja Alenu više odgovarala.  - Ne znam koja bi mu kandidatkinja više odgovarala, nismo o tome razgovarali.

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 3

DU
Deleted user
17:59 08.03.2024.

Da je Ana zauzela stav poput Tamare bilo bi joj daleko ugodnije sa Alenom.Filip je Tamari isto rekao da nije njegov tip i ona se nije ljutila i sada imaju lijepi odnos.

DU
Deleted user
06:31 27.02.2024.

Ekspert Boris otvoreno se stavlja na stranu Ane mada i ona nije u pravu.Botis ne budi ljubomoran na Alana zato sto je zgodan.

DU
Deleted user
05:20 27.02.2024.

Neznas koji mu se tip djevojke svidja a pokazao ti sliku kazes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije