Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdvojio favorite

Jacques Houdek pohvalio Baby Lasagnu, a ovog izvođača nije štedio: 'Nije u stanju'

Zagreb: Andrea Erjavec izabrana za Miss Universe 2023.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/23
26.02.2024.
u 13:41

o, nije samo imao kritike, već je pohvalio Baby Lasagnu, te čestitao mladom glazbeniku Marku Purišiću, dok je riječi hvale imao za Alena i Vinka, a izdvojio je i Stefany, Marcelu, Natalie i Laru. U jednom od statusa zamolio je i HRT da uvedu promjene oko stručnog žirija Dore.

Glazbenik Jacques Houdek na društvenim mrežama bez dlake na jeziku komentirao je izvođače u finalu Dore. No, nije samo imao kritike, već je pohvalio Baby Lasagnu, te čestitao mladom glazbeniku Marku Purišiću, dok je riječi hvale imao za Alena i Vinka, a izdvojio je i Stefany, Marcelu, Natalie i Laru. U jednom od statusa zamolio je i HRT da uvedu promjene oko stručnog žirija Dore. 

- Bravooooooooooo Baby Lasagne! Čestitke i dovedi nam Eurosong u Hrvatsku! P.S. Moli se HRT da konačno uvede promjene glede “stručnog” žirija za izbor pjesama za Doru. Naime, podsjetimo se, Baby Lasagna je bio tek 1. rezerva. Toliko. - napisao je naš pjevač koji već ima iskustva na tom natjecanju, a bio je i na Euroviziji.
Prije toga osvrnuo se i na druge pjevače u finalnoj večeri Dore. 

Foto: Facebook

- Dora odgledana i odslušana. Čestitke svima na nastupima! Sjajnih nastupa je večeras bilo; nekoliko odličnih “novih” imena, moram izdvojiti Stefany, Marcelu, Natalie i Laru, te svakako želim pohvaliti Alena i Vinka! Super pjesmu ima mladi Eugen, nažalost dobra vokalna izvedba je izostala. Grupe Pavel, Vatra - odlične pjesme! No, po meni, za cirkus koji se zove Eurosong - najbolji izbor ove godine je svakako Baby Lasagna - sve skupa je zaista jako uvjerljivo, svježe, sve gori od energije na sceni! Ako slučajno to ne bi bio on, onda svakako neka to bude Let 3, Seve i pilići - oops they did it again!!! Sretno, neka pobijedi najbolji! P.S. Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći - ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja - poručio je Jacques prije proglašenja pobjednika. 

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Facebook

Dečak je komentiaro ovaj Jacquesov status za Slobodnu Dalmaciju. - Nemam komentara. To govori sve o njemu - rekao je.

Podsjetimo, ova, jubilarna 25. Dora, odvila se kroz tri večeri: dvije polufinalne i finalne. U četvrtak i petak  nastupilo je po 12 natjecatelja, a njih osmero prošlo je u finale. U finalu je nastupilo 16 kandidata, a to su bili: Natalie Balmix i "Dijamanti", Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin i "Vodu piti trizan biti", Lana Mandarić i More, Boris Štok i Can We Talk, Stefany i "Sretnih dana dat' će Bog", Pavel i "Do Mjeseca", Saša Lozar i "Ne plačem zbog nje", Lara Demarin i "Ne vjerujem ti", Let 3 i "Baba Roga", Alen Đuras i "A Tamburitza Lullaby", eugen i "tišine", Vatra i "Slatke suze, gorka ljubav", Damir Kedžo i "Voljena ženo", Baby Lasagna i "Rim Tim Tagi Dim", Marcela i "Gasoline" i Vinko i Lying Eyes.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledala Dora 2024.

Zagreb: Andrea Erjavec izabrana za Miss Universe 2023.
1/116

Eurovizija ove se godine održava u švedskom Malmöu, a zakazana je za početak svibnja.

 

Komentara 2

ED
edvardl
15:18 26.02.2024.

Ti imaš "super" glas, ali za razliku od Dečaka, ni jednu slušljivu pjesmu!!! Zna li itko za bilo koju tvoju pjesmu zbog koje bi te došao slušati???

DR
drago971
15:18 26.02.2024.

kakva nekultura...tako blatiti čovjeka s kojim je bio u žiriju... Nisam fan Vatre, ali ovakvo ponašanje je nedopustivo. A Jacques uvijek brani krive osobe, kao što je npr. onu Ninu koja je na eurosongu završila (mislim) predposljednja. Toliko o njegovom ukusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije