Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Back to Black

Amy Winehouse pomirila se s Blakeom i razočarala svoju obitelj

Amy Winehouse
03.03.2010.
u 13:30

Britanski mediji ne "plješću" odluci problematične pjevačice sjajnih voklanih mogućnosti i zanimljivih pjesama da se vrati u zagrljaj svoje očigledno najveće, ali problematične ljubavi.

Pjevačica Amy Winehouse uspjela se još jednom nakon svih drama i prijevara pomiriti s Blakeom Fielder-Civilom. Par je viđen u restoranu u sjevernom Londonu, gdje su se strastveno ljubili i grlili, a zajedno su izlazili i da popuše cigaretu. Njihovo zajedničko druženje odmah je završilo na stranicama britanskih tabloida.

Pomirenje je ponovno razočaralo Amynog oca, koji se nadao da će njihov posljednji prekid prošlog ljeta biti konačno završena priča, pogotovo nakon što je Blakea optužio da je njegovu kćer navukao na droge i upropastio joj život. Ni britanski mediji ne "plješću" odluci problematične pjevačice sjajnih voklanih mogućnosti i zanimljivih pjesama da se vrati u zagrljaj svoje očigledno najveće ljubavi.

Fielder-Civil nedavno je pušten iz zatvora i trenutačno se nalazi u klinici za odvikavanje od droga. Dopušteni su mu povremeni izlasci pa je slobodu brzo iskoristio kako si se vratio u Amyn zagrljaj, ljubavni. Ali njemu je vjerojatno bitniji onaj financijski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije