Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI JE NISU PREPOZNALI

Alka Vuica o predizbornom plakatu o kojem bruji internet: Fotografiju je uredio Grubnić i oduševljena sam

Zagreb: Najavljen 15. CMC Festival
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/13
09.04.2024.
u 18:51

Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. - rekla je Alka Nevenu Ciganoviću u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović" koju ove nedjelje možete gledati na našem YouTube kanalu i portalu i dodala je kako bi se svi trebali više uređivati

Pjevačica Alka Vuica se nalazi na 14. mjestu izborne liste SDP-a u šestoj izbornoj jedinici i na svom Instagram profilu je objavila fotografiju predizbornog plakata na kojem je njezina fotografija te izborna jedinica i lista na kojoj se može zaokružiti njezino ime. Nakon objave ovog plakata ispod su se pojavili brojni komentari u kojima su njezini pratitelji pisali kako izgleda neprepoznatljivo

- Pa što se desilo sa fotografijom. Da nisam ime pročitala ne bih znala o kome se radi. Koji fotoshop. Kaj je ovo Grubinić pomogao urediti fotografiju. Kakav photoshop strahota, pa ovako nisi izgledala ni kad si bila mlada - bili su neki od komentara. Alka Vuica je gostujući u emisiji "U povjerenju by Neven Ciganović", koju ćete na YouTube kanal i portalu Večernjeg lista moći gledati ovu nedjelju, komentirala spomenutu fotografiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

- Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. - rekla je Alka Nevenu Ciganoviću i dodala kako bi se svi trebali više uređivati. - U Saboru ću se zalagati da svi budu sređeni - rekla je Ala u emisiji.  Prije dvije godine pohvalila se kada je postala članicom ove stranke. Kada se učlanila u zagrebački ogranak SDP-a a tu su informaciju podijelili i na službenom Facebook profilu ove stranke.

Zagreb: Najavljen 15. CMC Festival
1/34

- Voljela bih da politika ne bude prevara i toliki cirkus, nego da doista pomogne ljudima da bolje žive. Uvijek sam imala ljevičarski nagon da pomognem ljudima da bolje žive, mislim da imam ime, da imam i nekakav status i da bih mogla pomoći ljudima, barem, u svom kvartu, da se neke stvari ne događaju, da se ne grade zgrade bez ikakvog plana i programa, da se napravi neki plan i program za kulturu. Mislim da Hrvatska i kultura nisu zajedno, pogotovo ako pričamo o hrvatskoj glazbi - izjavila je Alka nakon što je javnost saznala da je postala članicom SDP-a. 

VIDEO Damir Kedžo: 'Moraš se pomiriti da će te ljudi više pljuvati nego hvaliti'

 

Komentara 5

DO
Domi
19:27 09.04.2024.

Zar je ikome čudno da je ova spodoba na listi SDP-a? Karikatura od žene preko koje je prešlo stotine muškaraca.

CR
crocro
19:24 09.04.2024.

Lista na kojoj je ona, možda bi i dobila koji glas, ali obzirom da je ona na listi, pitanje je, je li će dobiti koji glas više ako izuzmemo rodbinu i prijatelje, a ovjeren sam da joj i dobar dio njih neće dati glas. Potpuno je jasan cilj njezina uhljebljenja u Sabor, a to je saborska mirovina, naravno iz državnog proračuna. I ona bi malo vodila državu.

Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
19:18 09.04.2024.

Fejk kao i "rijeke pravde". Ali ima ona narodna Ne možeš od g... pitu napraviti... Cijeli taj SDP je pokušao popeglati još jedan "Marko Grubnić" pa napravio samo cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije