Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SHOWU

Alka Vuica o posebnoj osobi u svom životu: 'Nevjerojatan je'

Alka Vuica
Foto: Happy fm
1/34
05.01.2024.
u 13:45

Alka je nedavno gostovala u ''Zvezdama Granda'' te se tamo osvrnula na jednog svog kolegu

Pjevačica Alka Vuica nedavno je gostovala u ''Zvezdama Granda'' te se tamo osvrnula na jednog svog kolegu.

– Goran Bregović Brega stvarno je poseban čovjek i mislim da su sve curice moje generacije bile zaljubljene u njega, ali i oduševljene njegovom pojavom. Brega je stvarno čudo i dandanas jako cijenim njegove savjete. Kad je nešto bitno u životu, pitam njega. Stvarno je nevjerojatan lik – rekla je. Ispričala je i kako se lako zaljubi, ali i kako dosad nije baš imala sreće u ljubavi. 

– Ja sam zaljubljive prirode. Uvijek mislim da je sve za cijeli život i uvijek sam se zaljubljivala za cijeli život, ali nisam baš bila tako sretna u ljubavi – rekla je. Priznala je i kako je bilo dana kad je puno patila, a otkrila je i što joj je pomoglo da to prebrodi.

 

– Meni su poezija i pisanje uvijek pomagali. Za mene je pisati jednako kao i disati, i kako je rekao Branko Miljković, jedan od najboljih pisaca koje obožavam: "Kad mastilo sazri u krv, svi će znati da isto je pjevati i umirati" – objasnila je.

Inače, Alka je zaslužna za brojne hitove koji su proslavili naše domaće glazbenike, pa je tako, recimo, njen potpis na pjesmama koje je početkom 90-ih pjevala Tajči: ''Hajde da ludujemo'', ''Moj mali je opasan'', ''Don Juan i smokvica'', a pisala je i za Mladena Grdovića i Josipu Lisac. Alka sada broji već 40 godina na glazbenoj sceni. 

VIDEO Ugrina: 'Nadam se da će mi Hvati pomoći da otplatim kredit'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije