Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme je luksuz

Alka Vuica: Mislim da nije bilo pametno kaj smo se borile za prava žena

Alka Vuica
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
12.04.2014.
u 11:20

Bitno je da žena ima love da si može priuštiti neke stvari. Ne toliko skupu robu nego da si može priuštiti da brine o sebi, da se odmara, da vježba, da nije nervozna.

Uvijek prepoznatljivog stila svestrana Alka Vuica došla je sinoć podržati Matiju Vuicu na Cro A Porteru u haljinici Aleksandre Dojčinović sa životinjskim uzorkom.

Pitali smo je što je bitno da bi žena imala stila?

- Apsolutno je bitno da se žena dobro osjeća. Bitno je i da ima love da si može priuštiti neke stvari. Ne toliko skupu robu nego da si može priuštiti da brine o sebi, da se odmara, da vježba, da nije nervozna. Mislim da je to najveći luksuz. Zapravo, imati vremena za sebe kad ste žena.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

A nemamo vremena, moramo raditi i na poslu i kod kuće i to je užasno teško. Kad malo bolje razmislim što sam starija, mislim da uopće nije bilo pametno kaj smo se borile za pravo glasa i prava žena.
Sve nam je gore. Više radimo, imamo manje vremena i za sve smo krive, kazala nam je pjevačica požalivši se na skupe crne cipelice s potpisom Christiana Louboutina.

- Louboutinke su užas. To je kao da imate nogu u gipsu. Žulja, boli. Ja sam ih na svu sreću dobila, jer da sam dala 600 eura za te cipele, ja bih poludila. Ovak ih isfuram od taksija do negdje. Uglavnom su to cipelice da držite noge u zraku, nasmijala se Alka priznavši ipak da se za ljepotu treba trpjeti.

Pohvalila se pak kako joj krajem idućeg tjedna izlazi nova pjesma "Ženska posada" koju priprema za CMC festival.

- Mislim da će biti prava ženska himna, sigurna je Alka.

>>Severina, Sanja ili Monika?

>>Muškarci se već pitaju kako trend obnaženih grudi s piste dovesti na ulice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije