Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove nevolje

Alka: Vlatku se u njezinu ludilu mora zaustaviti!

alka vuica
04.06.2010.
u 17:49

Vlatka o mom sinu govori da je bio neželjen. Arijan je bio najželjenije i najiščekivanije dijete, plod moje velike ljubavi. Doista mislim da ju netko u tom ludilu treba zaustaviti, a ja ću potražiti pravnu pomoć – kazala je Alka.

Blago Vlatki Pokos! Divno je živjeti u imaginarnim oblacima slave i sam sebi biti važan. Manje će lijepo biti grubo tresnuti s njih. S tih je nestalnih i trenutačno osunčanih oblaka vrlo lako prozvati Snježanu Mehun. Iako, da nije bilo Snježane, ova svojedobno ne bi imala gdje spavati niti što odjenuti i jesti. A Vlatka s ružičastih oblaka danas poručuje:

 Tko je koga iskorištavao?

 – Shvatila sam da njezini motivi, kad mi je ponudila pomoć, nisu bili altruistički, već je to bila više želja za medijskim eksponiranjem.

 Snježana na to damski odmahuje rukom. Na jedvite jade iz nje se izvlače šture rečenice:

 – Ne postoji osoba u ovoj državi koja je radila s Vlatkom, a da ona to nije dobro naplatila, i to odmah! Zanimljivo je da priču o meni koja se “povlačim” za njom radi pažnje medija ilustrirala fotografijama s dva eventa koje sam joj dogovorila da odradi za poveći honorar – smije se Snježana.

 No Vlatka se ne zaustavlja. Opet proziva i Alku Vuicu. Iz samo njoj poznatih razloga upetljala je i splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegovu djevojku Fani.

 – Preporučila bih novopečenoj gospođi Kerum da Alku drži podalje od svog mužića jer njezine aspiracije i odnosi s gospodinom su daleko od prijateljskih – kaže Vlatka, koja u istom tekstu u Gloriji spočitava da “Alka nije marila o osjećajima obitelji i djece dok su čitali o njezinim intimnim odnosima s njihovim očevima”. Kako li je sad Fani čitati što Vlatka po novinama u neugodne i navodno izmišljene situacije uvlači oca njihova tromjesečnog sina?

 – Vlatka je fizički zlostavljala Lanu, pljuskala ju je i zatvarala u ormar, a sad psihički zlostavlja nju i svu našu djecu. Vrijeđa uspomenu na Enu, napada Maju Lenu, o mom sinu govori da je bio neželjen. Arijan je bio najželjenije i najiščekivanije dijete, plod moje velike ljubavi. Doista mislim da ju netko u tom ludilu treba zaustaviti, a ja ću potražiti pravnu pomoć – kazala je Alka.

 Čini se da je pitanje trenutka kad će se smračiti ružičasti oblaci voditeljice i pjevačice bez angažmana, a tresak pada s njih neće biti lijep. Jer svim njezinim nekadašnjim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima pun je kufer Vlatke Pokos i prije nego što je autobiografija “Život u raju” izašla u javnost.

Komentara 32

JM
ja-ma
22:38 04.06.2010.

Bilo bi gadno po Alku da Štulić,Bregović,Štimac,Kerum,Dikan i ostali objave svoje memoare.E,to bi bila poslastica!

VI
vidimškoj
18:32 04.06.2010.

Zaustavija bi ja vas oba dvi.

MA
Majur
19:50 04.06.2010.

Majko mila,jedna otrcana fufica se ruga drugo otrcanojj fufici.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije