Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Aleksandra Kovač objavila hit koji će malo koga ostaviti ravnodušnim

Aleksandra Kovač
Foto: Promo
1/9
30.09.2017.
u 13:53

- Ova pjesma koja širi pozitivne vibracije, poziva na vjeru u život i osobni napredak - kazala je Aleksandra o pjesmi.

Nakon prvog singla "Dio po dio", pjevačica Aleksandra Kovač i glazbeni producent Roman Goršek nastavljaju MAKI, projekt kvalitetne popularne glazbe, singlom "Vjeruj". Kao i "Dio po dio", i ovu je pjesmu snimila na srpskom i hrvatskom jeziku, a ekskluzivnu premijeru spota pogledajte na Vecernji.hr.

 - Ova pjesma koja širi pozitivne vibracije, poziva na vjeru u život i osobni napredak - kazala je Aleksandra o pjesmi.

Moderan plesni hit kao s najboljih svjetskih pop lista neće vas ostaviti ravnodušnim! Aleksandrine pjesme uvijek prate vrhunski video radovi, ali nas je ovaj put sve iznenadila jednim fantastičnim kolažom privatnih snimki, o kojima ne treba puno govoriti, već je najbolje pogledati nešto stvarno posebno!



Komentara 5

Avatar Optimyst
Optimyst
15:16 30.09.2017.

Nije "objavila hit",nego je objavila pjesmu,za hit je potrebna reakcija publike...

DU
Deleted user
18:43 30.09.2017.

Moze li na turskom jeziku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije